MissS sa for siden:
Hvordan lagre jeg "tykkere" melisglasur som ikke renner utover?
Skal lage noe ala dette:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
MissS sa for siden:
Hvordan lagre jeg "tykkere" melisglasur som ikke renner utover?
Skal lage noe ala dette:
amylin sa for siden:
Bruke eggehvitte og ikke vann.
Camomilla sa for siden:
Lurer på om man har i en eggehvite jeg.
Vimsen sa for siden:
Nevnte jeg eggehvite? Fnis.
MissS sa for siden:
Eggehvite altså? :knegg:
Tusen takk for svar! :)
Nin sa for siden:
Jepp. :D
Eggehvite og masse, masse melis. Bland det med mikseren.
Acsa sa for siden:
Bland eggehvite og melis i mikser - og la den kjøre LENGE. Vi snakker ti minutter på full guffe. Det blir en helt annen konsistens.
Marit K sa for siden:
Eggehvite er visst tingen. :nemlig:
:humre:
Libra sa for siden:
Kanskje du kan forsøke med eggehvite? :vetikke:
:humre:
Anne C sa for siden:
Da fikk jeg svar på de jeg lurte på og. Eggehvite altså :humre:
MissS sa for siden:
:knegg:
Stompa sa for siden:
Jeg foreslår eggehvite. :jupp:
Balanse sa for siden:
Jeg lurer på om jeg skal bruke eggehvite på glasuren i morgen, da? :gruble:
:knegg:
MissS sa for siden:
Eggehvite it is! :nemlig:
liefje sa for siden:
Har ikke lest svarene du har faatt, men eggehvite er tingen. :nemlig:
Teflona sa for siden:
Jeg bruker litt vaniljesukker i EGGEHVITEN også.
Tangerine sa for siden:
Jeg bruker eggehvite sammen med melisen. :jupp:
Maylen sa for siden:
Eggehvite skal visstnok være bra å bruke istedenfor vann. Har jeg hørt...
LittLemen sa for siden:
Gikk inn i tråden for å svare eggehvite - det var det visst ingen andre som hadde nevnt enda? :knegg:
Mjau sa for siden:
Hva med eggehvite da? Det må da være mye lurere enn alle de andre tulletingene som blir nevnt i denne tråden. :knegg:
Schnuppa sa for siden:
Nei nei nei, hvorfor er det ingen som nevner eggehvite? Mye kjappere og enklere enn alt det andre sølet dere andre nevner. Amatører altså! :rolleyes:
MissS sa for siden:
Never mind. Jeg fant det selv. Eggehvite er svaret! :jupp:
Nin sa for siden:
Kul kake. Den fikk jeg lyst å kopiere. Hm.
Anne C sa for siden:
Vi har forresten laget lignende kake, i langpanne, UTEN eggehvite. Det gikk veldig bra.
Pingis sa for siden:
Uten eggehvite? Er du gal? Har du ikke hørt at det er det man må ha for å få tykkere glasur? :tullerdu:
MissS sa for siden:
Mener å ha hørt dette jeg også!? :confused:
Pepper Lemon sa for siden:
Et tips til neste gang: Hvis du bruker eggehvite vil du få tykkere glasur. :jupp:
Anne C sa for siden:
Eggehvite skal jeg bruke etterpå når jeg skal prøve meg på hjernemuffins, evt spindelvevmuffins. Men angående kaka så skylder jeg på mannen, han laget spindelvevet UTEN eggehvite før jeg rakk å si noe.
Dixie Diner sa for siden:
Haaha jeg sitter og ler høyt av denne tråden. :haha:
Lyppa sa for siden:
Jeg har hørt at eggehvite er bra å bruke. Vet ikke om det stemmer, men kanskje noen andre her inne kan bekrefte det?
Kirsebær sa for siden:
Har du i det hele tatt vurdert eggehvite? :vetikke:
Honda sa for siden:
Smørkrem :p
:knegg:
Slettet bruker sa for siden:
Amatører.
Man bruker eggehvite. Men ikke bare det. Man har i en dråpe eller to med mateddik også. Da blir den nemlig blank. :stolt:
safran sa for siden:
Det er kanskje noe rart med humøret mitt idag, for jeg syns ikke dette var morsomt i det hele tatt. :ballongfølelser:
Marit K sa for siden:
Jeg er helt sikker på at humøret ditt blir bedre bare du tester ut eggehvite i melisglasuren. :jupp:
safran sa for siden:
:mumle:
Marit K sa for siden:
:klem:MissS sa for siden:
Jeg kan rapportere at jeg prøvde meg fram i går, og kom fram til at EGGEHVITE gjør susen! :jupp: Du burde prøve det, Safran. Det hjelper mot det meste! :lykkelig:
safran sa for siden:
Eggehvite er bra, jeg vet jo det. Nå er det egentlig bare pizza og tequila som hjelper, tror jeg. :sukk:
Maylen sa for siden:
Jeg er ikke så sikker på at pizza og tequila gjør seg så veldig på en kake.Slettet bruker sa for siden:
Tragant funker også.
Marit K sa for siden:
Tequila duger sikkert bra til å dynke kakebunn med. Litt alternativt kanskje, men liker man tequila så kan det jo være verdt ett forsøk. :gruble:Libra sa for siden:
Tviler på at man får tykkere melisglasur ved å bruke Tequila - men sikkert morsomt å prøve. Funker ikke det så tror jeg kanskje at eggehvite funker. :D
Kirsebær sa for siden:
Tequila funker til det meste. Ikke de første centiliterne, kanskje, men bare fortsett og forsøk, så skal du se det ordner seg. :nemlig:
safran sa for siden:
Jeg har et barn her, så jeg kan ikke. :mumle:
annemede sa for siden:
Om man ikke tåler eggehvite?
Maylen sa for siden:
Så vidt jeg vet er det ikke eggehvite i tequila, men jeg skal ikke være for skråsikker, for det har jeg neimen ikke sjekket. Min allergiker er enda for ung til tequila.
annemede sa for siden:
Jeg tenkte mer på glasuren jeg da, enn tequilaen. :humre:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.