Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Tykkere" melisglasur?

#1

MissS sa for siden:

Hvordan lagre jeg "tykkere" melisglasur som ikke renner utover?

Skal lage noe ala dette:


#2

amylin sa for siden:

Bruke eggehvitte og ikke vann.


#3

Camomilla sa for siden:

Lurer på om man har i en eggehvite jeg.


#4

Vimsen sa for siden:

Nevnte jeg eggehvite? Fnis.


#5

MissS sa for siden:

Eggehvite altså? :knegg:

Tusen takk for svar! :)


#6

Nin sa for siden:

Jepp. :D
Eggehvite og masse, masse melis. Bland det med mikseren.


#7

Acsa sa for siden:

Bland eggehvite og melis i mikser - og la den kjøre LENGE. Vi snakker ti minutter på full guffe. Det blir en helt annen konsistens.


#8

Marit K sa for siden:

Eggehvite er visst tingen. :nemlig:

:humre:


#9

Libra sa for siden:

Kanskje du kan forsøke med eggehvite? :vetikke:

:humre:


#10

Anne C sa for siden:

Da fikk jeg svar på de jeg lurte på og. Eggehvite altså :humre:


#11

MissS sa for siden:

:knegg:


#12

Stompa sa for siden:

Jeg foreslår eggehvite. :jupp:


#13

Balanse sa for siden:

Jeg lurer på om jeg skal bruke eggehvite på glasuren i morgen, da? :gruble:

:knegg:


#14

MissS sa for siden:

Eggehvite it is! :nemlig:


#15

liefje sa for siden:

Har ikke lest svarene du har faatt, men eggehvite er tingen. :nemlig:


#16

Teflona sa for siden:

Jeg bruker litt vaniljesukker i EGGEHVITEN også.


#17

Tangerine sa for siden:

Jeg bruker eggehvite sammen med melisen. :jupp:


#18

Maylen sa for siden:

Eggehvite skal visstnok være bra å bruke istedenfor vann. Har jeg hørt...


#19

LittLemen sa for siden:

Gikk inn i tråden for å svare eggehvite - det var det visst ingen andre som hadde nevnt enda? :knegg:


#20

Mjau sa for siden:

Hva med eggehvite da? Det må da være mye lurere enn alle de andre tulletingene som blir nevnt i denne tråden. :knegg:


#21

Schnuppa sa for siden:

Nei nei nei, hvorfor er det ingen som nevner eggehvite? Mye kjappere og enklere enn alt det andre sølet dere andre nevner. Amatører altså! :rolleyes:


#22

MissS sa for siden:

Never mind. Jeg fant det selv. Eggehvite er svaret! :jupp:


#23

Nin sa for siden:

Kul kake. Den fikk jeg lyst å kopiere. Hm.


#24

Anne C sa for siden:

Vi har forresten laget lignende kake, i langpanne, UTEN eggehvite. Det gikk veldig bra.


#25

Pingis sa for siden:

Uten eggehvite? Er du gal? Har du ikke hørt at det er det man må ha for å få tykkere glasur? :tullerdu:


#26

MissS sa for siden:

Mener å ha hørt dette jeg også!? :confused:


#27

Pepper Lemon sa for siden:

Et tips til neste gang: Hvis du bruker eggehvite vil du få tykkere glasur. :jupp:


#28

Anne C sa for siden:

Eggehvite skal jeg bruke etterpå når jeg skal prøve meg på hjernemuffins, evt spindelvevmuffins. Men angående kaka så skylder jeg på mannen, han laget spindelvevet UTEN eggehvite før jeg rakk å si noe.


#29

Dixie Diner sa for siden:

Haaha jeg sitter og ler høyt av denne tråden. :haha:


#30

Lyppa sa for siden:

Jeg har hørt at eggehvite er bra å bruke. Vet ikke om det stemmer, men kanskje noen andre her inne kan bekrefte det?


#31

Kirsebær sa for siden:

Har du i det hele tatt vurdert eggehvite? :vetikke:


#32

Honda sa for siden:

Smørkrem :p

:knegg:


#33

Slettet bruker sa for siden:

Amatører.

Man bruker eggehvite. Men ikke bare det. Man har i en dråpe eller to med mateddik også. Da blir den nemlig blank. :stolt:


#34

safran sa for siden:

Det er kanskje noe rart med humøret mitt idag, for jeg syns ikke dette var morsomt i det hele tatt. :ballongfølelser:


#35

Marit K sa for siden:

Jeg er helt sikker på at humøret ditt blir bedre bare du tester ut eggehvite i melisglasuren. :jupp:


#36

safran sa for siden:

:mumle:


#37

Marit K sa for siden:

:klem:

#38

MissS sa for siden:

Jeg kan rapportere at jeg prøvde meg fram i går, og kom fram til at EGGEHVITE gjør susen! :jupp: Du burde prøve det, Safran. Det hjelper mot det meste! :lykkelig:


#39

safran sa for siden:

Eggehvite er bra, jeg vet jo det. Nå er det egentlig bare pizza og tequila som hjelper, tror jeg. :sukk:


#40

Maylen sa for siden:

Jeg er ikke så sikker på at pizza og tequila gjør seg så veldig på en kake.


#42

Marit K sa for siden:

Tequila duger sikkert bra til å dynke kakebunn med. Litt alternativt kanskje, men liker man tequila så kan det jo være verdt ett forsøk. :gruble:

#43

Libra sa for siden:

Tviler på at man får tykkere melisglasur ved å bruke Tequila - men sikkert morsomt å prøve. Funker ikke det så tror jeg kanskje at eggehvite funker. :D


#44

Kirsebær sa for siden:

Tequila funker til det meste. Ikke de første centiliterne, kanskje, men bare fortsett og forsøk, så skal du se det ordner seg. :nemlig:


#45

safran sa for siden:

Jeg har et barn her, så jeg kan ikke. :mumle:


#46

annemede sa for siden:

Om man ikke tåler eggehvite?


#47

Maylen sa for siden:

Så vidt jeg vet er det ikke eggehvite i tequila, men jeg skal ikke være for skråsikker, for det har jeg neimen ikke sjekket. Min allergiker er enda for ung til tequila.


#48

annemede sa for siden:

Jeg tenkte mer på glasuren jeg da, enn tequilaen. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.