DM sa for siden:
Hvor lenge holder kjøttdeig seg i frysen? Noen måneder? Et halvt år? Et år? Har utløpsdato noe å si?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
DM sa for siden:
Hvor lenge holder kjøttdeig seg i frysen? Noen måneder? Et halvt år? Et år? Har utløpsdato noe å si?
Ru sa for siden:
En evighet? :sparke:
Siwa sa for siden:
:jupp: :sparke:
Irma sa for siden:
Jeg mener at jeg leste en oversikt på matportalen.no en gang, om hvor lenge ting ulike matvarer holder seg i kjøleskap/fryser. :gruble:
Karamell sa for siden:
4 måneder, ut fra denne tabellen.www.euronics.no/Tips-og-raad/Tips-og-raad-fra-Euronics-Mat/Oppbevaring-i-fryser
Chablis sa for siden:
Jeg skulle til å svare 6 mnd men ser det er feil.
DM sa for siden:
Æsj, da må vi kaste kjøttdeigen fra mars. :sukk:
Karamell sa for siden:
Stek den ekstra godt? :blond:
DM sa for siden:
Går det? (Steker all mat godt og lenge egentlig.) Kjenner man noe lukt om den er dårlig?
Chablis sa for siden:
Ja da kjennerman en sur lukt.
Sitron sa for siden:
Jeg tok opp kjøttdeig fra juni her om dagen og den stinket gørr og gikk rett i bosset. Dessuten så spente plasten seg utover. Det gjør den ikke på kyllingkjøttdeigen som har lagt i frysen en ukes tid.
Irma sa for siden:
Her er tabellen fra matprat.
oslo78 sa for siden:
I evigheter - av erfaring. Det er ingen bakterieproblemer, kun at fet mat kan bli harsk etter lang tid. Men det skal VELDIG lang tid til. Stek den godt og lukt om det lukter normalt. Ikke kast den!!!
Pegasus sa for siden:
Hadde jeg skulle spist kjøttdeigen selv, så hadde jeg ikke brydd meg om at den hadde vært for lenge i fryseren, da hadde jeg godtatt opptil et år (i dypfryser, ikke kjøleskapfryseskapet), og stolt på nesen min. Men til små barn eller gjester, da er nok tabellen over grei å stole på.
Lyppa sa for siden:
Er bare å tine å sjekke om den lukter surt ja. Også holder mat sge bedre i ordentlig fryser enn i kombiskap.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.