Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Risrester

#1

LilleRosin sa for siden:

Vi feilberegna rismengden totalt, og har masse igjen. Er det noe spenstig... nei, ikke spenstig men barnevennlig, man kan lage?


#2

allium sa for siden:

Stekt ris. Du slenger risen i varm panne, lager et hull i midten, heller i et par vispede egg og rører. Så tilsetter du det du måtte ha av egnede grønnsaker (frosne fungerer helt fint), kyllingbiter/skinke og kanskje noen pillede reker. Soyasaus.

Bruk risen så fort som mulig, bakterier vokser fort i kokt ris.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Appelsinris er også nydelig, til dessert feks. Du lager en slags riskrem og har i masse appelsinbiter. Jeg laget det mye før, er mange år siden nå, må lage det snart. :nam:


#4

Miromurr sa for siden:

Risvafler er også godt. Vaffelrøre med kokt ris, steikes i vaffeljern.


#5

gajamor sa for siden:

Kjøttdeig og ris. Det er en slags variant av stekt ris, bare at du steker egg sammen med kjøttdeigen, og så har oppi ris og grønnsaker etterpå. Gjerne litt soyasaus over til slutt.


#6

Kumilla sa for siden:

Åh...sulten!



#8

Garbella sa for siden:

Om denne er barnevennlig kommer nok an på barnet, men stek risen sammen med finhakket løk. Det er kjempegodt!


#9

annemede sa for siden:

Du kan fryse risen.


#10

Trois sa for siden:

Jeg pleier å lage rissalat, men nå er mine unger veldig glad i salat. Blander ris med løk, agurk, mais, paprika og fetaost. Dette går ned på høykant.


#11

Candy Darling sa for siden:

Du kan piske kremfløte, blande i den kalde, harde risen, late som det er riskrem og sitte og sutte kremen av alle riskornene. Sa min manns eks.

:moahaha:


#12

LilleLeo sa for siden:

:skratte:


#13

Arona sa for siden:

ååå, nå fikk jeg lyst på stekt ris! :nam: Tror jeg snart må ha en rismiddag og feilberegne litt, jeg også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.