Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får jeg kjøpt billig Nintendo Wii nå?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg ønsker meg sånn en Nintendo Wii at jeg omtrent ikke får sove om natta. MÅ-HA-NÅ! :knegg: Har nemlig lyst på Wii Fit, så jeg kan trene meg ihjel i kjellerstua flere ganger i uka. Ser så gøy ut. Og jeg fyller jo 30 om et par måneder, og da kan man kanskje ønske seg sånt (særlig at jeg får det men det går jo an å ønske seg penger eller gavekort der sånt selges).

Jeg fant Nintendo Wii brukt på Finn til 2000,- kroner, med Wii Fit. Er ikke det billig? Men jeg er litt skeptisk til å kjøpe det brukt privat, egentlig. På GameStop selger de jo også brukte konsoller og sånt men da får man med garanti. Bedre det.

Vet dere om noen gode tilbud?


#2

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg lurer på det samme. :)


#3

Pia sa for siden:

Wii Fit er ikke noe bra altså. :skuffet: Det er alt for lang tid mellom øvelsene at du blir ikke litt svett en gang. Jeg hadde heller kjøpt meg en vanlig treningsdvd.

Men wii som en spillkonsol er superbra! Super Mario er morsomst synes jeg. Du kan få kjøpt min Fit til en billig penge, jeg har brukt den 2 ganger.


#4

Bomull sa for siden:

Wii Fit kjenner jeg ikke, men kan anbefale Wii med spillet Active fra EA Games! :jupp: Personlig trening, "30 day challenge" og en haug styrke- og andre øvelser, spill mm. Helt supert til trening i kjellerstua! ;)

Sjekk ut Gamezone.no (Kr.sand), de har nettbutikk og har så langt vært de rimeligste jeg har kommet over, i allefall i forhold til ekstra kontroller etc.


#5

Moonlight sa for siden:

1898,- på Expert m Wii sports


#6

Zip sa for siden:

Active Sports er mykje bedre, til Nintendo Wii den og. :)


#7

Dixie Diner sa for siden:

Åh, er det? :leppe: Men jeg har hørt så mange skryte av det. Er du veeeldig godt trent, kanskje? Si at du er det! :p Jeg får nok ikke kjøpt Wii før om et par måneder, lommeboka er kjip nå før jul og jeg må nok satse på 30-årsgave for å få råd (ønsker meg feks. gavekort på Kvadrat så jeg kan spytte i litt selv). Så da er det ikke vits å kjøpe Fit enda, i tilfelle jeg kanskje kommer over et supertilbud på Wii + Fit.


#8

Pia sa for siden:

Wii sports er ikke det samme som wii Fit. Fit er et eget brett man kobler til Wiien, sports er bare et spill.


#9

Moonlight sa for siden:

Jeg hadde nemlig tenkt å reise kjøpe i dag men så tipset min far meg om at kusinene mine på 16 har wii med mange spill de ikke bruker, og to kontroller.. så jeg sendte dem en sms og får da wii med flere spill i helgen til 1500,- :D
Skal spares til jul da, for gutta skal få den i gave.. :p Brukt konsoll i gave.. funker fint!
nesten ikke brukt så.


#10

Dixie Diner sa for siden:

1898,- var ikke ille! Og Active Sports (eller bare Active?) altså? :hmm: Jeg har hørt om det personlig trener-greiene, trodde det var Fit, men da er det kanskje Active ja.


#11

Moonlight sa for siden:

Jeg vet, men tilbudet på expert er den summen og da er konsollen med ett spill ;) som er sports.
Var jo billig Nintendo hun lurte på.. så jeg svarte på det jeg da ;)

Sports spillet er bare sånt standard som følger med tror jeg, golf og bowling på det iallefall..


#12

Pia sa for siden:

Åja, jeg trodde hun ville ha med Fit. My Bad.


#13

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vil det, men det er selve konsollen jeg er mest interessert i, må jo uansett ha den for å kunne spille. :D Men nå tror jeg heller jeg satser på Active, det hørtes bedre ut.


#14

Moonlight sa for siden:

Kan hende det, men det kan man jo kjøpe løst ved siden av.. Blir jo litt dyrer da, men konsollen koster jo i utgangspunktet over 2500,- enda når det ikke er på skikkelig tilbud og da blir det fort over 3000 kr om man skal ha med fit også.. for det har jeg aldri sett i "pakkeløsning" kun med sports.


#15

Zip sa for siden:

Denne har eg, heilt super. :jupp:



#17

Anda sa for siden:

Som trening er Active mye, mye bedre - og man blir faktisk både svett og støl.

Jeg har Fit og Balance board også, men bruker det ikke like mye. Om du er pengelens men vil ha treningseffekt, ville jeg gåt for EA Active.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Active ser rått ut, da er det DET jeg skal ha! :hyper: :Vilbli30idag:


#19

Lisa sa for siden:

Åh, jeg ønsker meg også ... må man ha stor plass til å trene med wii?


#20

Manga sa for siden:

Jeg vil også anbefale Active Sports i steden for Fit hvis du vil merke noe til treninga. Jeg er ekstremt dårlig trent, men svetter ikke mye av Wii Fit. Ungene synes derimot Wii Fit er kjempemoro så det blir absolutt brukt her i huset. Og Super Mario Galaxy er et must om du får deg Wii. Jeg elsker det spillet.


#21

Dixie Diner sa for siden:

Super Mario Galaxy er på lista over Må Ha-spill ja, absolutt. :D


#22

Dixie Diner sa for siden:

Hvem har kjøpt seg Wii? Ja, hvem? :danse2:


#23

tinkadott sa for siden:

Gratulerer! Har du blitt 30 nå da? ;)


#24

Dixie Diner sa for siden:

Ikke før i januar, nei. Hehe. Men min bror visste at jeg ønsket meg Wii og han hadde en nesten ubrukt hjemme, med masse utstyr og spill, og vil selge meg den for 2000,- kroner (det er billig sett i forhold til hvor mye jeg får med, altså mange spill, ratt og pedaler, to kontroller osv). Så da MÅTTE jeg jo slå til, får lov til å betale i januar. :D


#25

Che sa for siden:

Wii fit er ikke god trening - nettopp fordi det er for korte intervaller og du må bruke såpass mye tid før du finner neste øvelse at pulsen er nede.

Styrketreningsøvelsene er gode om du tar flere enn det står der. (jeg mener - hallo: Jeg får toppkarakter på sit-ups...DET sier litt altså)


#26

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fant ut det ja, så det blir Active. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.