Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sportsmesser i Oslo

#1

Gaia sa for siden:

Jeg er på jakt etter alpinutstyr til Snupp og hadde tenkt jeg skulle fått tak i det på Sportsmessen til Kjelsås på Engebråten skole nå i helgen. Men nå rekker vi ikke innom der før utstyret til de minste sannsynligvis er utsolgt, siden det ofte er minst av det og dessuten noe av det som går først i følge De Som Kan Slike Ting.

Jeg vet at Njård hadde sportsmesse i fjor, men kan ikke finne noen informasjon om de har hatt eller skal ha i år. Noen som vet om andre sportsmesser i Oslo eller omegn som selger brukt skiutstyr til småtasser? Og når disse eventuelt skal være?


#2

Maverick sa for siden:

Nei, dessverre. :skuffet:


#3

noen sa for siden:

:haha:


#4

Pamina sa for siden:

Pleier å være helgen i uke 42, når Urra hadde sitt loppemarked. Helgen rundt 19.oktober.


#5

Pamina sa for siden:

Det var en gammel tråd, ja! :plystre:


#6

Gaia sa for siden:

:knegg: Jeg kan for øvrig fortelle at vi har rukket Kjelsås sin sportsmesse alle år etter dette innlegge ble startet, siden det åpenbart er den eneste sportsmessen i Oslo. Og omegn. :nemlig:


#7

Gaia sa for siden:

Meneh, du kan ikke mene litt om vedlikehold av honningbeiset bjørk, da. Ikke at vi har bordet lenger, men det kan jo være kjekt å vite noe om likevel.


#8

Candy Darling sa for siden:

Hallo? Westkanten flommer jo over av sånne? Ready, Heming og Njård har i hvert fall hvert år rundt månedsskiftet oktober/november. Med bruktsalg og greier.

Sånn når du lurer om en fem års tid.


#9

Gaia sa for siden:

Dette kunne du godt ha fortalt meg i 2009. :snurt:

:knegg:


#10

Pappalille sa for siden:

Nøklevann Skole har óg! De hadde dengang da óg. Så vet du dét.


#11

nokon sa for siden:

Hasle-Løren pleier òg ha, både med vinterutstyr og sykkelutstyr. Eg kan gi beskjed dersom det dukker opp reklame.


#12

Gaia sa for siden:

Vi er mer i loppis-modus for tiden. Men takk for tilbudet. Uansett skader det ikke å opplyse om når disse messene skal være. Det er vel ikke uten grunn at denne tråden har over 1900 (!) visninger. (Og hadde over 1800 uten svar. Åpenbart ikke bare jeg som lurer/lurte/har lurt :stuart: på dette).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.