silje sa for siden:
Hornsalt bruker jeg typisk en gang årlig da jeg baker hvite kakemenn.
Hornsaltet i skapet gikk ut på dato des.08.
Er det noen som vet om bakeegenskapene blir forringet etter best før dato ?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
silje sa for siden:
Hornsalt bruker jeg typisk en gang årlig da jeg baker hvite kakemenn.
Hornsaltet i skapet gikk ut på dato des.08.
Er det noen som vet om bakeegenskapene blir forringet etter best før dato ?
Sokk sa for siden:
Det går sikkert an å bruke det. Jeg ville ikke nølt, i hvert fall! :) Jeg husker at vi hadde en pakke hornsalt i mitt barndomshjem som jeg brukte til julekaker etter at jeg hadde begynt å studere, og den var da sikkert 20 år gammel. Kakene ble helt som de skulle. :nemlig:
Hyacinth sa for siden:
Lukt på det, så finner du det ut.
:knegg:
Canisa sa for siden:
Min mor har sikkert hornsalt som gikk ut på dato i 1979, og vi har enda ikke fått varige mèn av hennes kakemenn ...
Så lenge det er oppbevart tørt og mørkt er det ikke noe i veien for å bruke det.
SkravleHege sa for siden:
Du kan risikere at det har mistet litt virkningen sin. Ellers tror jeg vel ikke det skal ha noe betydning å spise det.
silje sa for siden:
Ja det er jo selvsagt vikningen jeg er redd for.
Ønsker LUFTIGE kakemenn med glatt overflate.
Har erfart at de er luftige i stekeprosessen, men detter sammen og blir "bølgete" i overflaten når de kjølner. Funderer litt på om det har med hornsaltet å gjøre....
Tror jeg spanderer en ny boks.
Kjøkkenskriveren sa for siden:
Pass på å riste boksen godt først.
Ru sa for siden:
For noen slemminger dere er. :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.