Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen med digitalvekt som kan hjelpe meg?

#1

banana sa for siden:

Dette er å be om en tjeneste som koster litt energi, altså, men jeg er litt lost her. Vi bor i en hytte på 3. måneden nå (skal overta nytt hus om 3 dager!!), og jeg MÅ bake. Har hverken vekt eller noe som kan brukes til vekt. Trenger hjelp til å finne ut hvor mye følgende vektmål er i dl:

60 g kruskakli
50 g sesamfrø
45 g solsikkekjerner

På forhånd takk til snille FP'ere.


#2

Veronal sa for siden:

Ca. 1 dl av hver. :estimerer:


#3

banana sa for siden:

Tror du det blir passe? Jeg har ingen aning.



#5

gnuri sa for siden:

Da har jeg målt.

60 g kruskakli er 3 dl. Kruskakli er veldig lett.

Jeg har dessverre ikke solsikke og sesamfrø, men jeg skal kjøpe i løpet av dagen og kan måle om du fortsatt trenger da.


#6

banana sa for siden:

Tusen takk gnuri. Jeg satset på 2 dl kruskakli siden jeg tenkte det var lett. Men jeg er på farta til å helle det hele i formen, og rekker akkurat å røre inn en dl til. :)


#7

gnuri sa for siden:

Godt jeg rakk det, da :klem:


#8

banana sa for siden:

Ferdig. Konsistensen ser bra ut. Hvis noen måtte lure er det dette jeg har bakt, antagelig et velkjent brød for de som spiser lavkarbo. Jeg har investert i en pakke Fiberhusk og tok mindre bakepulver og 1 ss av dette i stedet.


#9

gnuri sa for siden:

hihi- jeg tenkte umiddelbart lavkarbo da jeg så ingrediensene og mengdene :)
Oppdater etter du har smakt da- jeg trenger å bake lavkarbobrød i dag- så kanskje jeg skulle prøve dette :)


#10

Veronal sa for siden:

Det hadde sikkert smakt mye bedre hvis du hadde begrenset deg til 1 dl. :dramaqueen:


#11

Avatar sa for siden:

:knegg:


#12

emma71 sa for siden:

Det er jo for sent nå, men sånn til en annen gang; 45 gram solsikkekjerner var bare en halv dl :)


#13

banana sa for siden:

Jeg stekte det for kort (55 min som det står i oppskriften), så det er litt svampete. Later som det er halvstekt brød og gir det en runde til nå snart. Ellers smakte det som lollypops ketolysebrød, og det er jo nesten likt.


#14

gnuri sa for siden:

Hvis du skjærer det opp og fryser i skiver, så blir det sikkert godt om du steker de i brødristeren også


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.