Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klokken

#1

Pelen sa for siden:

Går ikke klokken helt feil nå? Kan det korrigeres?


#2

Veronal sa for siden:

FP-klokken går riktig på min PC, så du må kanskje stille klokken på din PC?


#3

Anne C sa for siden:

Min går også riktig.


#4

Skilpadda sa for siden:

FP-klokken er selvsagt rett; hvis andre klokker viser noe annet, må de naturligvis stilles. :nemlig: (Tenk så fint hvis det gjaldt andre sammenhenger når RL og FP er i utakt også. :drømme: )



#6

Pelen sa for siden:

Ja, det er sikkert det, det burde jeg ha tenkt på. Det ble vel noe galt med USA og Norge når vi endret tiden på to forskjellige datoer.

Jeg syntes det bare var litt rart at ingen andre hadde reagert. :knegg:
Tiden på min Mac er helt korrekt, men når noen legger inn innlegg her så ble det sommertid (i Norge, hvilket er helt greit for slik vil jeg ha det, men kun på sommeren ;) ).


#7

Pelen sa for siden:

Hmmm, rart, jeg har GMT +1 og automatisk i nese felt. Jeg får endre så at jeg får riktig og så får jeg endre manuelt når det blir sommertid igjen.


#8

Pelen sa for siden:

Hmm, dette står nederst på FP:

Fast at jeg har innstilt GMT +1

Om jeg endret til GMT +1 men ikke automatisk sommertid så ble det riktig.


#9

HP sa for siden:

For gjester viste den GMT+2, siden programvaren ikke stiller sommertid for gjester automatisk. Nå er sommertid av, og klokken er riktig GMT+1. Takk for at du sa i fra.

Men, surfer du forumet på norsk tid, altså?


#10

Pelen sa for siden:

Ja, jeg gjør det. Jeg har Macen på min tid og FP på norsk tid. Ikke for at det er så vanskelig å regne om (6 timer), men da ser jeg på en gang hvorfor jeg aldri får svar på noe som haster (på grunn av at klokken f.eks. er 16 og da er få pålogget) eller hvorfor alle har lagt seg, etc.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.