Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dajmiskake

#1

Vimsen sa for siden:

Jeg lagde en til jul. Den ble ikke tatt opp. Den kan fremdeles spises, ja?


#2

DM sa for siden:

Javisst. Kos deg. :)


#3

Vimsen sa for siden:

Den holder såpass lenge altså?
Jeg blir rasande om jeg må lage ny.


#4

kisha sa for siden:

:vilha:


#5

Vimsen sa for siden:

Bare kom du kisha! Bare bli ferdig hos tannlegen først.


#6

kisha sa for siden:

Takk, men jeg skal sitte barnevakt i kveld. Vi får ta det en annen gang.


#7

Manga sa for siden:

Ja, den kan du helt sikkert spise. Det er da ikke så lenge siden jul.
Jeg vil også ha Dajmiskake. Det er jo bare så sinnsykt godt!!!!


#8

Michelle sa for siden:

Den kan spises ja. Jeg har alltid ei slik kake liggende i fryseren.

Kos deg og gratulerer med dagen forresten:bursdag:


#9

cilen sa for siden:

Mmm.. Mamma lager alltid den. Den er GOD!!!


#10

Ingrid-lille sa for siden:

har du oppskrift også da kanskje?


#11

Vimsen sa for siden:

Ja det har jeg vel.
Dette er ikke HELT min, men jeg gidde rikke løpe ned etter boken.

Dajmiskake

3 eggehviter
200 gram melis
200 gram malte mandler.

Stekes i rund, godt smurt springform på nederste rille ved 180 grader i 25 minutter. Avkjøles i forma.

3 eggeplommer
50 gram sukker
3 dl fløte
Dajmkuler

Eggeplommer og sukker piskes. Fløten piskes for seg. Bland sammen og hell over kaka som fortsatt er i forma. Strø Dajm over og sett forma i fryseren i minst tre timer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.