Vimsen sa for siden:
Jeg lagde en til jul. Den ble ikke tatt opp. Den kan fremdeles spises, ja?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Vimsen sa for siden:
Jeg lagde en til jul. Den ble ikke tatt opp. Den kan fremdeles spises, ja?
DM sa for siden:
Javisst. Kos deg. :)
Vimsen sa for siden:
Den holder såpass lenge altså?
Jeg blir rasande om jeg må lage ny.
kisha sa for siden:
:vilha:
Vimsen sa for siden:
Bare kom du kisha! Bare bli ferdig hos tannlegen først.
kisha sa for siden:
Takk, men jeg skal sitte barnevakt i kveld. Vi får ta det en annen gang.
Manga sa for siden:
Ja, den kan du helt sikkert spise. Det er da ikke så lenge siden jul.
Jeg vil også ha Dajmiskake. Det er jo bare så sinnsykt godt!!!!
Michelle sa for siden:
Den kan spises ja. Jeg har alltid ei slik kake liggende i fryseren.
Kos deg og gratulerer med dagen forresten:bursdag:
cilen sa for siden:
Mmm.. Mamma lager alltid den. Den er GOD!!!
Ingrid-lille sa for siden:
har du oppskrift også da kanskje?
Vimsen sa for siden:
Ja det har jeg vel.
Dette er ikke HELT min, men jeg gidde rikke løpe ned etter boken.
Dajmiskake
3 eggehviter
200 gram melis
200 gram malte mandler.
Stekes i rund, godt smurt springform på nederste rille ved 180 grader i 25 minutter. Avkjøles i forma.
3 eggeplommer
50 gram sukker
3 dl fløte
Dajmkuler
Eggeplommer og sukker piskes. Fløten piskes for seg. Bland sammen og hell over kaka som fortsatt er i forma. Strø Dajm over og sett forma i fryseren i minst tre timer.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.