Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spiser dere pølseskinnet?

#1

Lyppa sa for siden:

Vi har innimellom Gilde kjøttpølser til middag. Jeg tar av skinnet, sambo spiser pølsene med skinnet på.
Hva gjør dere?
KAN man virkelig spise pølseskinnet?:o


#2

Tangerine sa for siden:

Jeg kan ikke spise det, i alle fall.


#3

Estrella sa for siden:

:hehehe:

Vi tar det alltid av. :nemlig:


#4

Beathe sa for siden:

Her spiser vi skinnet.


#5

Propella sa for siden:

Den ene gangen i året vi har det så tas skinnet av. Man kan jo ikke spise det!


#6

Señora sa for siden:

Spiser skinnet, men guttene vil ha det av.


#7

emm sa for siden:

Uten.


#8

Mams sa for siden:

Jeg tar det av.


#9

Susse sa for siden:

Nei grøss og gru, det må av !


#10

Crimina sa for siden:

Jeg tar alltid skinnet av. :nemlig:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Jeg tar det av. Liker verken skinn på pølser eller kylling, grøss.


#12

Éowyn sa for siden:

Jeg spiser skinnet på grill- og wienerpøler, men ikke på tjukke pølser som middagspølse ol.

Jeg synes det er det beste på kyllingen, i hvert fall når det er frityrstekte kyllinger.


#13

Mjau sa for siden:

Jeg tar av skinnet uansett jeg.
Mannen tok ikke av skinnet da vi hadde slik medisterpølse her om dagen. :urk:


#14

Dixie Diner sa for siden:

Det synes mannfolket også. Usj. Så han får alt skinnet mitt.


#15

Mjau sa for siden:

Skinnet på kyllingen og på kalkunen er jo snadder når det er sprøtt!
Blir som svor på juleribba det :)


#16

Obelix sa for siden:

Uten skinn.
Det går ikke an å spise det :nemlig:


#17

gullet sa for siden:

Jeg kjøper bare pølser uten skinn! :glis:


#18

Mei sa for siden:

Plukke skinnet av pølsene? :hehehe: Her spiser vi det alle sammen.


#19

Turte sa for siden:

Nei, vi spiser ikke skinnet.


#20

Éowyn sa for siden:

:note to self: Spise kylling sammen med Iset.


#21

Didjeridust sa for siden:

"Å skrella pylsene er for folk utan tenner"
(Didjeridusts 1. pylseregel)


#22

Didjeridust sa for siden:

Og skinnet på grilla kylling er som regel det mest "snacksy" på heila fuggelen.


#23

Elisabet sa for siden:

Det kommer litt ann på hva slags pølse det er. Noen gjør jeg det med og andre ikke. På røkt kjøttpølse og Vossakorv gjør jeg det bestandig.


#24

Maki sa for siden:

På middagspølser tar vi alltid av skinnet, ja.


#25

LittLemen sa for siden:

Spiser ikke plastikkpølseskinnet på kjøttpølser, nei :niks:


#26

Babe sa for siden:

Nei, fysjomføy - skinnet på middagspølser er da virkelig ikke spiselig. :niks:


#27

Strutsen sa for siden:

Tar alltid av skinnet på middagspølser.


#28

Optimist sa for siden:

Tar av skinnet på midagspølsene, ja.
Og mannen til Iset hadde fått masse kyllingskinn å kose seg med om jeg skulle spist kylling sammen med dem. :glis:


#29

Gwen sa for siden:

:skremt: Spise skinnet?

Her skrelles alt skinn og fett på mat av. Jeg tåler ikke engang tanken på skinn på wienerpølser og spiser det derfor ikke.


#30

Harriet Vane sa for siden:

Ikke snakk om! Det er jo plastikk! Vanlig naturtarm spiser jeg. Til nød.


#31

Vimsen sa for siden:

Det skinnet er jo så tynt at det nesten er umulig å få det av jo.

Det var mye tykkere før. :nemlig:


#32

allium sa for siden:

Skinnet er ikke spiselig, nei. (Det er egentlig ikke innholdet heller.)

Og jeg er helt på linje med Iset angående kyllingskinn.


#33

Manga sa for siden:

Tar av skinnet.


#34

Dixie Diner sa for siden:

Svoren peller jeg også av og gir til mannen. :knegg: Spiser ikke hud.



#36

Note sa for siden:

Skinnet (som dere kaller det) på Gildes røkte kjøttpølser er tarm. Det er absolutt spiselig.

Pølser med plasttarm smaker som regel så dårlig at man bør hive pølsa sammen med plastikken.


#37

Crimina sa for siden:

Ikke meg heller. Jeg liker ikke sprø svor, ikke kyllingskinn heller.

Men jeg var ikke klar over at pølseskinn er plastikk. :eek:


#38

Mei sa for siden:

Det er ikke plastikk. Det er tarm - som på andre typer pølser.


#39

Didjeridust sa for siden:

Så vidt eg veit finst det pølseskinn som er laga av såkalla "kunsttarm" som er eit organisk produkt som er spiseleg.
"Pølseskinn på flere måter"


#40

Frida sa for siden:

Nei det spiser jeg ikke,det smaker plastikk.


#41

Filifjonka sa for siden:

Jeg spiser ikke pølseskinnet. Men på noen pølser er jo skinnet spiselig (grillpølser og sånn, dere "skreller" vel ikke dem?)
Og det fins jo også skinnfrie pølser.


#42

Robyn sa for siden:

Om vi skal ha røkte kjøttpølser kjøper jeg den skinnfrie varianten. lat

Julepølsene flås før de spises, med unntak av at minsten i går fant ut at det faktisk gikk an å spise det. :knegg:

Kyllingskinn og svor derimot spiser jeg mer enn gjerne, så lenge det er sprøtt. Det er jo der smaken sitter!


#43

Sola sa for siden:

Vi spiser ikke skinnet på pølser men krangler om å få skinnet på kylling.


#44

Frøydis sa for siden:

Jeg spiser det ikke.


#45

Kate sa for siden:

Nope.


#46

Cabrel sa for siden:

Spiser ikke skinnet på røkte kjøttpølser.


#47

Fruktflua sa for siden:

Jeg takler ikke pølser i noen som helst utgaver, og tanken på pølseskinn (som i de fleste tilfeller er dyretarmer) får det til -bokstavelig talt, til å renne over for meg.


#48

Mandino sa for siden:

Samme her.


#49

Anuk sa for siden:

Det kommer nå an på skinnet... Nå husker ikke jeg hvordan gilde sin middagspølse er, men det er noen som har tykt ekkelt skinn som slett ikke er spiselig og så er det andre som er tynt og ikke går særlig bra å ta av, det spiser jeg.


#50

Camomilla sa for siden:

Uten skinn, kjøper skinnfrie.


#51

Pegasus sa for siden:

Her går både pølse og skinn ned på høykant! ;)


#52

Enhjørning sa for siden:

Nå, midt på natten, kom jeg på en hel haug med upassende assosiasjoner til å "spise pølsa med skinnet på" ... :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.