I går skulle jeg bake brownies og søkte etter oppskrift her. Jeg fant anbefalt en oppskrift fra Acsas blogg, og bakte den. Det var en stormende suksess, og flere her mente at dette var de beste brownies de noen gang hadde smakt. Takk, Acsa!
Og så ville noen ha oppskrift, og jeg klarer selvfølgelig ikke finne igjen lenken. Kan noen hjelpe meg?
Jeg skal lage denne til meg og krystallklart i dag. Men Smilsaus finnes jo ikke lenger, finner det ingen steder. Jeg har kjøpt 2 stk Center-sjokolader og fløte, tenker å smelte de to sjokkisene i litt fløte og ringle over kaken når det er avkjølt. Det blir jo en slags karamell, på en måte. Kanskje ha litt smør i også? :hmm:
Og så har jeg bare svenske kokesjokolader på 150 gram hver. Åh så trist, da må det bli litt mer sjokolade oppå. Sukk. :knegg:
Jeg har servert disse i dag med restene av smilsausen jeg hadde igjen fra sist. Jeg fant heller ingen nye i butikken, men tenkte å det kanskje går an å prøve en blanding av sjokolade- og karamellsaus neste gang.
Nå står min til avkjøling. Den ferdige, avkjølte Center- og fløteblandingen så HELT ut som Smilsaus og hadde samme konsistens. Browniesen var omtrent flytende etter 45 minutter i ovnen, men litt mørk oppå så jeg turte ikke steke den lenger. Nå er den fastere siden den er kaldere, håper den i hvert fall holder sammen. :)
Den ser jo ut til å være enda farligere enn før... Er det noen sjanse for at den kanskje dukker opp ved en passende anledning om ikke så altfor lenge?? :blafre:
Det høres lurt ut - jeg var nemlig ikke helt fornøyd med å bruke karamellsaus i stedet for smilsaus og har eksperimentert med blanding av smeltet smil og karamellsaus. Neste gang blir det fudge.
Ja, hvis du kjapper deg inn på festen på FB og krysser "attending" så jeg slutter å vurdere å avlyse hele greia, så skal jeg se hva jeg kan klare! :blunke:
Kanskje det er derfor min ble hard da, for jeg tok bare vanlig porsjon i stor langpanne. Kanskje ikke bare at den stekte 5 minutter for lenge sin skyld at den ble hard. :sparke:
Tja, jeg bruker ofte grunnoppskriften i langpanne, men den skal altså IKKE bli tørr på prøvepinne. Det er det altfor mye sukker i den til at den tåler. Når jeg bruker halvannen så risikerer jeg at det bobler litt over formen.
Dette var ikke kaken for meg :(
Den rant over kanten og det som la seg rundt ble hardt som stein.
Og jeg som elsker brownies...
Synes ikke noe særlig om smaken, heller ikke det syke barnet jeg er hjemme med :sorry: