Aiza sa for siden:
Jeg har i år kjøpt deig på rema1000 og opplever at pepperkakene blir helt myke etter ett par dager på kjøkkenet. Er det meg eller deigen det er noe galt med? (Eller begge deler?) Noen pepperkaker ligger i boks, disse er fremdeles harde, men de som ligger på benken (ikke ved siden av vannkoker) blir raskt myke.
Jeg tenker at om de ikke tåler å ligge på benken ett par dager så tåler de i hvert fall ikke å bli levert inn til fuktige pepperkakehusbyen.
Er det noen som har tips om hva jeg kan gjøre. Noen som har erfart at rema sine er mykere enn ikea sin deig. Er det noen som får steinharde pepperkakker av hjemmelaget deig? Er ganske frustrert for nå har jeg laget 4 reinsdyr i stedet for 2 og limt de speilvendt sammen for å styrke dem, men likevell så knakk hornene. LEI!
Naboene brukte også rema sin deig til pepperkakehus og dette sank helt sammen etter 2 dager.
Legger ved bilde av fjorårets bidrag i neste innlegg.