Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sarah Bernhardt - trøffelkremen vil ikke stivne

#1

Albertine sa for siden:

Overskriften sier jo sitt. Jeg prøvde krem.no sin oppskrift og har nå en stk skvipete blanding av fløte og sjokolade. Prøvde å fryse den litt, men ingen suksess. Hva ellers kan jeg gjøre med denne blandingen?


#2

Slettet bruker sa for siden:

Skal den ikke piskes til krem? Har ikke lest denne oppskriften da - men jeg tror vanligvis den skal det?


#3

allium sa for siden:

Den skal piskes til krem, ja.


#4

Albertine sa for siden:

Jeg vispet den ja, men kanskje ikke godt nok? Back to the kjøkkenbenk!


#5

Slettet bruker sa for siden:

Jeg veit det fordi atte jeg gjorde ikke det i fjor nemlig. Jeg gjorde sånn som med suksessterte isteden - lot den småkoke til den tyknet og hadde i masse sjokolade og litt smør tror jeg det var. Den ble tykk nok den og altså - de ble veldig gode. Men i år skal jeg piske.

Jeg er En Som Pisker. :moahaha:


#6

Albertine sa for siden:

:knegg: Jeg lagde smørkrem i en fei og satte dem i fryseren, så nå må jeg jo nesten lage en ny porsjon kransekakebunner da, så jeg får brukt denne også. :glis:


#7

Nessie sa for siden:

:nam:


#8

Teflona sa for siden:

Jeg lar den stå i kjleskap til dagen etter og da pisker jeg den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.