Matfløte kan ikke erstatte kremfløte i pepperkakedeig, det vet jeg nå. Deigen er altfor myk til å kunne kjevles ut til tross for at den har stått i kjøleskapet siden i går kveld. Hva kan jeg gjøre for at den skal bli brukenes igjen?
Håper på hjelp, ungene er 100% innstilt på pepperkakebakst i dag!
Deigen skal iallfall ikke kastet, man sløser ikke med mat! Jeg har ikke sjekket oppskrift på peppernøtter, vil tro de blir veldig utflytende siden deigen er løs. God er den iallfall!
Jeg har tatt i mer smør i håp om at deigen ville bli stivere da, men mer mel forringer vel smaken? Jeg har hatt i så mye mel som oppskriften sier og med kremfløte er det helt passelig. Pepperkaker med klar melsmak er ikke noe særlig.
Muffins uten egg hørtes ikke ut som suksess.. Snart skal den første prøvekaken stekes og jeg er spent på resultatet, mon tro om det ikke blir pepperkjeks...