M&S sa for siden:
Må dele en oppskrift med dere. Jeg elsker ostekaker, og dette er en klar favoritt :D
OSTEKAKE MED HVIT SJOKOLADE
BUNN
200 gr digestive kjeks
75 gr smør
Knus kjeksene, smelt smøret og bland det i de knuste kjeksene. Trykk i bunnen av en rund form (22 eller 24 cm i diameter) og stek på 175 grader i 10 minutter.
Senk ovnen til 150 grader.
4 pk kremost naturell
1 bx kesam original
100 gr (1 plate) hvit sjokolade
1 dl sukker
3 eggeplommer
Bland kremost, kesam og sukker. Smelt sjokoladen og pisk den inni ostemassen. Ha i eggeplommer. Hell over kjeksbunnen, stek nederst i ovnen i 30 minutter.
Topping: (når kaken er avkjølt)
1 bx creme fraiche
1 vaniljestang
1 - 2 ts vaniljesukker
Bland vaniljesukkeret og frøene fra vaniljestangen i cremefraichen. Pisk den stiv og smør den utover kaken.
Det er veldig viktig å ikke steke kaken mer enn 30 minutter, da blir den "hard" og smuldrete. Den skal være krem/mousseaktig.
Denne kaken er NYYYDELIG :D