Jeg skal servere svinestek til søndag, og jeg pleier alltid å få for lite saus ...
Kan jeg kjøpe et par svineknoker og koke kraft av dem, slik at jeg kan lage mer saus? Eller er det noe annet fra søte, lille grisen som passer bedre til å lage sausekraft av?
Ikke gjør det så tungvint da jenta mi.. Ta å bruk den kraften du får, ta i litt fløte-melk og putt heller i litt kulør hvis den blir for lys. Det gjør alltid jeg. Hvis du er redd for at smaken forsvinner går det alltids ann å jukse litt med å ha litt posesaus i å..
Posesaus? Fy skamme seg! :snurt:
Sausen er enkel å lage den, men jeg vil ha mengder! (Elsker masse saus) Tar jeg for mye av fløten, forsvinner kjøttkraft-smaken, og jeg er ikke så glad i sukkerkulør. (brukes KUN i nødstilfeller)
Sleng litt vann oppi formen så får du mer kraft. Bruk fløte og maizenajevning, sukkerkulørt til slutt og en dæsj chillipulver oppi. Lager den slik, får bestandig skryt av sausen. :) Lykke til.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.