Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svinestek

#1

Nabojenta sa for siden:

Jeg skal servere svinestek til søndag, og jeg pleier alltid å få for lite saus ...

Kan jeg kjøpe et par svineknoker og koke kraft av dem, slik at jeg kan lage mer saus? Eller er det noe annet fra søte, lille grisen som passer bedre til å lage sausekraft av?


#2

cilen sa for siden:

Ikke gjør det så tungvint da jenta mi.. Ta å bruk den kraften du får, ta i litt fløte-melk og putt heller i litt kulør hvis den blir for lys. Det gjør alltid jeg. Hvis du er redd for at smaken forsvinner går det alltids ann å jukse litt med å ha litt posesaus i å..


#3

Nabojenta sa for siden:

Posesaus? Fy skamme seg! :snurt:
Sausen er enkel å lage den, men jeg vil ha mengder! (Elsker masse saus) Tar jeg for mye av fløten, forsvinner kjøttkraft-smaken, og jeg er ikke så glad i sukkerkulør. (brukes KUN i nødstilfeller)


#4

cilen sa for siden:

..da får du forsyne deg i litt normale porsjoner da..


#5

Nabojenta sa for siden:

... bla bla bla ...


#6

cilen sa for siden:

...eller slutte å spise kjøtt!!!


#7

Nabojenta sa for siden:

Ja, du kunne tro ...:wacko:


#8

dutte sa for siden:

Hadde nok spedd pent med posesaus jeg og hehe :D


#9

Eia sa for siden:

Jeg hadde laget masse kraft når jeg først var i gang og frøset ned i porsjoner til nettopp slike anledninger. :hjemmelaget saus er best:


#10

Misteri sa for siden:

Sleng litt vann oppi formen så får du mer kraft. Bruk fløte og maizenajevning, sukkerkulørt til slutt og en dæsj chillipulver oppi. Lager den slik, får bestandig skryt av sausen. :) Lykke til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.