Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har anbefaling til CD-spiller til barn?

#1

Left sa for siden:

Noen som kan anbefale meg en cd-spiller til barn? Tenkt brukt på rommet hans, til å høre lydbøker og musikk på mens han leker.
Den bør være litt robust, men vi ønsker oss ikke en sånn barnespiller, for storebror har hatt en sånn, og lydkvaliteten var vel ikke det beste vi har hørt. Gjerne med luke hvor man skyver cd inn, for ikke å ha så utsatte deler som lokket som er på mange sånne spillere.


#2

Lhi-My sa for siden:

Vi har en billig cd-spiller fra Europris. Helt ok kvalitet og den har vart i mange år nå. Vi bytter den ut med Mp3 og dockingstasjon nå fordi cd-platene blir ripet og ødelagt så fort. Ungene klarer ikke holde orden, lar de ligge uten cover osv og da blir forbruket av cd'er for høyt. Det er jo også mye lettere med mp3, nedlastinger osv.

Vil du likevel ha cd-spiller, så pass iallefall på at den kan kobles til mp3-spiller.


#3

apan sa for siden:

Jeg hadde en helt lik tråd her inne tidligere i høst. Der fikk jeg veldig mange fine tips. Jeg endte med denne: www.elkjop.no/product/lyd-bilde/hi-fi/barbar-hi-fi/AZ102N/philips-cd-spiller
som også finnes i rosa (og i grå tror jeg).
Jeg bestilte på nettsidene og fikk i posten. S har ikke fått den ennå, så vet ikke hvordan den er, men ser ok ut.

Vi har valgt å gå for CD-spiller i denne omgang, prisen er ikke overvettes (jeg betalte bare 295,- da jeg kjøpte) og akkurat nå synes jeg det er en CD-spiller han trenger samme hvor umoderne det er iferd med å bli. Han får lære seg å behandle CD-ene ordentlig, og så kan han heller få noe MP3 greier når han kan lese.


#4

Left sa for siden:

Ja det var egentlig slik jeg tenkte også. Mp3-spiller har vi forresten, vil ha cd-spiller nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.