Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blogger

#1

ingling sa for siden:

Hei, jeg har opprettet en blogg (begrenset tilgang foreløpig), men jeg får ikke postet noen innlegg i den. Hva gjør jeg galt? Har jeg ikke rettigheter nok?


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg tror det er sånn at du må ha minst 100 innlegg og minst 100 ryktepoeng for å poste i bloggen. Innleggene har du, så du får jobbe litt med ryktepoengene.


#3

ingling sa for siden:

OK, takk! Må bare samle noenogtjue poeng til da. ;)


#4

Malama sa for siden:

Det ornder seg nok knakende fort, så lenge du fortsetter i samme stil.

Om du altså har noen og 70 poeng på dine 215 innlegg har du runtom 0,35 poeng pr innlegg. Sånnsett trenger du rundom 70 innlegg til av samme poengkvalitet :)

(tallfanatiker. Men statistikk og realitet henger ikke alltid helt sammen...)


#5

ingling sa for siden:

Hihi, dette har du regnet på skjønner jeg. ;) Jeg får stå på, men det er jommen ikke godt å vite hva som er "prikkverdig". Prøver å gi selv i hvert fall, så kanskje jeg får noe tilbake. :D


#6

ingling sa for siden:

:konstaterer at det lønner seg å spørre: :D Takk for bidrag!


#7

Malama sa for siden:

Det var et meget raskt regnestykke...

Forøvrig fant jeg i samme slengen ut at jeg har visst ca 0,2 poeng pr innlegg, så jeg må nok skrive litt mer... prikkverdig :)


#8

ingling sa for siden:

Hihi. :) Jeg er ikke så god i matte, så jeg lar meg imponere. Får fortsatt ikke prikke deg før jeg har prikket litt flere, men det kommer etterhvert!


#9

Malama sa for siden:

No problem :)

(Jeg har forresten altså mer enn nok peong til å blogge... jeg bare velger å ikke gjøre det... dvs, jeg blogger ivei da, men et helt annet sted. Jeg orker ikke ajourføre TO blogger, det er mer enn nok med den ene... og den hadde jeg startet før FP-tid, så den beholder jeg. Jeg er uansett ikke verdens mest forumlojale, og vil derfor helst ha bloggen et annet sted, det varierer nemlig veldig fra tid til annen hvilket av de mange forumene jeg er aktiv på, at jeg er mest aktiv på....)


#10

ingling sa for siden:

Jeg har også en annen blogg, men den er etterhvert veldig offentlig, så jeg tenkte å ha en liten mer skjult en inni her. Ikke alt en føler for å dele med foreldre, kolleger og ikke så nære venner. Dessuten er det en matblogg først og fremst. :)


#11

ingling sa for siden:

Tusen takk, snille prikkgiverne!


#12

ingling sa for siden:

Takk snille dere, jeg har nok til blogg og litt ekstra. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.