Mandarin sa for siden:
Hvordan tilbereder jeg denne. Koke med plasten på, og hvor lenge?
Det er Gilde.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Mandarin sa for siden:
Hvordan tilbereder jeg denne. Koke med plasten på, og hvor lenge?
Det er Gilde.
Veronal sa for siden:
Koke med plasten på, men det er mulig at det er en plastpose inni også hvis det er Gilde. Jeg husker ikke hvor lenge vi koker - står det ikke koketid på skinken? :gruble:
Uansett - ikke kast kraften som blir liggende i posen. Den bruker du til tomatsuppen du lager.
Mandarin sa for siden:
Lager jeg tomatsuppe? :blond:
Står ingenting uten på. Plasten er rød-orange.
Veronal sa for siden:
Ja, det gjør du. :nemlig: Ingenting er mer jul enn jul med tomatsuppe laget på kraften til babyonne- og nøtteskinke. :lykkelig:
Ta av den plasten. Kokeplasten er gjennomsiktig. (Du er sikker på at Gilde sin ikke er ferdigkokt?)
Mandarin sa for siden:
:flau: Ups, den var kokt ja. Hva gjør jeg da?
Hvordan varme opp?
Mandarin sa for siden:
Jeg hadde tenkt å servere poteter, kålerabistappe, rosenkål til. Spiser dere tomatsuppe med skinken i?
Veronal sa for siden:
Er du sikker på at du vil ha den varm? Den er veldig god å servere kald også. Ellers er det bare å gjennomvarme den, altså.
Veronal sa for siden:
Vi spiser tomatsuppe som forrett. Uten skinke. Tomatsuppen er bare et biprodukt. Med kjøttboller.
Mandarin sa for siden:
Spennende. Så kult.
Mandarin sa for siden:
Kanskje man spiser den kald ja. Jeg aner ikke. Som du skjønner har dette neppe vært en tradisjon i fam.Mandarin.
Veronal sa for siden:
Vi spiser hovedsakelig bayonne- og nøtteskinke som pålegg i romjulen. Med et lass av waldorfsalat. :nam:
Hyacinth sa for siden:
Jeg får ikke tak i nøtteskinke lenger! Wæææ!
Veronal sa for siden:
Gjør du ikke? Mor fant i fjor. Er det først i år at du ikke finner? (På Østlandet er det ingen som vet hva det er. :mumle: )
allium sa for siden:
Jeg pleier å ha tomatsaus til bayonneskinke.
Elisabet sa for siden:
Vi pleier og bruke hjemmelaget champinjongsaus til sånn skinke, samt poteter og grønnsaker. Er skinka kald så varmer jeg den gjerne i skiver i sausen.
Mandarin sa for siden:
Så gøy, masse tips her jo.
Hyacinth sa for siden:
Jeg bor i Stavanger. Verken jeg eller moren min har funnet på mange år. :skuffet: Vi hadde det alltid da jeg var liten.
Veronal sa for siden:
Foreldrene mine bor i Stvgr - jeg har ennå ikke vært en eneste jul uten nøtteskinke, men i fjor måtte mor anstrenge seg mer enn normalt for å få tak i.
Hyacinth sa for siden:
Åh, hvis hun får tak i vil jeg gjerne vite hvor! :hyper:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.