Jah, hvordan skal jeg gjøre dette da? Jeg skal lage karamellpudding, og sukkeret skal smeltes i brødformen, men nå går jo ikke det på induksjonen min. ... tror jeg da?? Har faktisk ikke prøvd, jeg bare antar at brødformen ikke er kompatibel. :blånn:
Men sånn, hvis mine antakelser er riktige, hvordan kan jeg ellers gjøre dette? Hive formen med sukker inn i stekovnen? Eller må jeg ta en kjele og smelte sukkeret der og så tømme det i brødformen?
Jeg er IKKE glad i å holde på med smeltet sukker, så om noen har noen lure tips for å få dette til enklest mulig, med minst mulig håndtering av De Varme Sakene, blir jeg glad.
Ja. Det tar en stund før det smelter, og som Maz sier, skal man ikke røre i det - bare la det stå til det er helt smeltet og så ta de ut og dreie på formene til sukkeret ligger pent rundt hele veien. Husker ikke hva slags temperatur ovnen pleier å stå på.
... Ovnen pleide kanskje ikke å stå på 250 grader, mens din mor hev seg rundt og gjorde Andre Ting? Nå har jeg 2 dl svartbrent sukker i brødformen min, og det lukter svidd i hele huset. :flau:
Prøve på nytt med 100 grader og vokte som en hauk, tenker jeg.
Huff da. Hun er av hive seg rundt og gjøre andre ting-typen, men det er nok mulig at 250 grader var litt i høyeste laget for det. :knegg: Lykke til neste runde.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.