Vi skal lage risboller, og de er jo greie. Men jeg kunne også tenkt meg sandnøtter, og andre lignende småkaker. Det blir ingen pepperkaker, for det har de ikke lyst på.
Anyone?
Og gjerne om noen har noe tips til ulike ting.. Feks, hvilket mel som egner seg best, er det noe man bør tenke på, ang steking. Opplys meg. :o
( Eneste jeg baker er diverse store kaker, feks snickerskaka som jeg kan gjøre glutenfri. :stolt: )
Tåler de / dere hvetestivelse? I så fall funker vel de fleste ferdige melblandinger. Ellers har jeg grei erfaring med rismel og quinoamel, sammen vel og merke. Fant noen oppskrifter her som ser bra ut, hvis du ikke har flere intoleranser å ta hensyn til (jeg har en drøss).
Jeg pleier å bake serinakaker, og bytter ut melet med Toro glutenfri melblanding. Ikke bruk Jyttemel i julebaksten, det gir en litt besk smak på det. Noen melblandinger inneholder bakepulver (f.eks. Semper lys melblanding), så styr unna hvis du skal bake noe som ikke skal heve.
Cookies blir veldig godt med glutenfri oppskrift. Og de blir ekstra julete med hasselnøtter, mandler, sjokolade og tørkede aprikoser.