Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Doctor Who (2005)

#1

Dixie Diner sa for siden:

Andre som ser den? Jeg er på sesong 1, har ikke sett det før. Veeldig spesiell serie, sitter bare og måper av og til. :knegg: Men jeg liker den, gleder meg til hver episode og har tenkt å se alle sesongene. Elsker han som spiller dr. who, han er jo bare helt knall! Måten han er på, sånn "åja skal dere drepe meg nå? Javel, hehe". :p

Sitron, er ikke dette veldig "deg"? Tipper du ser den.


#2

Skilpadda sa for siden:

Sitron har da selvsagt sett alt dette da det var nytt. Det har jeg også. Og det er veldig bra. :hjerter: Sesong 1, Christopher Eccleston, ja? Han er ganske fantastisk, ja. :elsker:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Tenkte meg det. :knegg:

Han ja! Det er bilder av en annen mann (og kvinne) på bilder av nyere sesonger, slutter de to? :leppe: Jeg klarer ikke se for meg en annen Dr. Who?


#4

Skilpadda sa for siden:

Eccleston er den niende Doktoren. De har alltid blitt byttet ut jevnlig. Det er sikkert alltid traumatisk. Jeg savner 9 fremdeles, selv om 10 - David Tennant - også er fantastisk, om enn på en litt annen måte.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Men jeg vil ikke at de skal bytte. :leppe: Jaja, man venner seg vel til alt.


#6

Sitron sa for siden:

Selvsagt har jeg sett den. Og spinoffen Torchwood og ungdomsserien The Sarah Jane chronicles. Samt alle christmas specials og Dreamland, en 6 (7 minutterser) episoders tegnefilmserie med David Tennant som stemmen til The Doctor.

Jeg elsker denne serien. Alt, spinoffs, alt. Jeg ble nesten deprimert da Torchwood tok kvelden.

Dette er definitivt det beste noensinne.


#7

Sitron sa for siden:

Jeg var forresten også skeptisk til bytte av dåktårer, men David Tennant er simpelthen legendarisk som The Doctor, du kommer til å elske han.


#8

Dixie Diner sa for siden:

:hyper:

Skulle nesten ønske jeg hadde barnefri i 4 måneder fremover så jeg bare kunne ligge og råtne i sofaen foran skjermen og få med meg alle sesongene fortest mulig. :knegg:
Jeg var litt skeptisk i begynnelsen på første episode, da de utstillingsdukkene ble levende, det virket så barnetv-aktig (sånn Jenta fra fremtiden-ish) men så ble det jo bedre og bedre og nå er jeg hekta.


#9

allium sa for siden:

Trettenåringen er hekta på den, så jeg har sett en del, ja. Artig underholdning, og David Tennant er kul, men serien er i overkant ulogisk for meg.


#10

Sitron sa for siden:

Og det verste er at det type bare har vært en eller kanskje to episoder gjennom hele serien som ikke har vært like gode. Generelt er hele opplegget top notch, altså.


#11

Dixie Diner sa for siden:

Ulogisk? Pft, det er jo bare aliens og levende lik og tidsreiser og sånt. :knegg:


#12

allium sa for siden:

Det rare er at oppi all den suppa der reagerer jeg for det meste på måten hver episode slutter på. Doktoren fikser jo problemet, men måten han gjør det på er tildels uforståelig og tildels hinsides all logikk. Siden utgangspunktet for serien ikke er særlig logisk burde jeg egentlig ikke ha problemer med akkurat det.


#13

Dixie Diner sa for siden:

Haha nei sant, dette er jo ikke akkurat onsdagsfilmen på TVNorge eller CSI, det er jo en overnaturlig serie. Jeg bare digger det, det er helt herlig. :D


#14

Sitron sa for siden:

Han er jo tross alt en Time Lord. Det skulle bare mangle at han ikke har mulighet til å se problemer, og løse dem, annerledes enn deg og meg. Han har jo sett og opplevd alt.


#15

Vito sa for siden:

En Doctor Who fans til melder seg.
Elsker den humoristiske snerten som er der. Britisk you know.

Jaaaa, han er suveren i rollen!! Han er skapt til den rett og slett! :nemlig:


#16

Sitron sa for siden:

Jeg så forresten en del på den gamle serien også, da jeg var liten. Den var ikke så bra. :knegg:


#17

C3PO sa for siden:

Christopher Ecclestone valgte å gi seg etter en sesong, og tok over David Tennant. Jeg tenkte at det aldri ville bli noe bra, men nå er David Tennant den eneste doktoren for meg (han slutter forresten også nå til jul etter 4 år som doktor). David Tennant er forøvrig nylig blitt kåret av Doctor Who Magazine til beste doktoren noensinne.


#18

Sitron sa for siden:

Som jeg sa. Han er simpelthen vidunderlig.


#19

Dixie Diner sa for siden:

Jeg så aller siste episode i sesong 1 i går kveld, og da ble Ecclestone "omgjort" til Tennant. Jeg dør av skuffelse, men jeg har jo enda ikke sett Tennant in action. Hører hva dere og alle andre sier så jeg gleder meg jo litt til å se videre, samtidig som jeg er i dyp sorg av savn. :sur: Det går vel fort over.


#20

Sitron sa for siden:

Det går faktisk veldig fort over. Han er annerledes enn Ecclestone, men det bare er noe ved han som gjør han perfekt. Blikket spesielt. Han bare ER The Doctor.


#21

Dixie Diner sa for siden:

Hehe. Gleder meg. Han er hvertfall ikke verst å se på. Han der mørke fra Survivors var forresten med i de to siste episodene i første sesong. :hjerter:


#22

allium sa for siden:

:digger:


#23

Maz sa for siden:

Etter mange år i England har jeg lært meg å digge Dr. Who. Skjønte jo ingenting av dette på 80-tallet. Hvorfor var dette tullet sånn stas og hvorfor det var så trist når de sluttet å lage den. . Exterminate med mekanisk stemme var jo noe som en bare mått få et forhold til.

Jeg liker de nye seriene og synes jo de er noen nivå over, samtidig som de tar med seg mye av det gamle fra de føste seriene. Jeg synes det er utrolig hvordan de kommer på plottene. Jeg synes progreammene om serien er veldig undrholdende. Det utroligste er hvor fort en kjøper en ny Dr. Selv om det fremdeles er noe i meg som forventer et langt skjerf.


#24

Dixie Diner sa for siden:

Nå så jeg nettopp første episode i 2. sesongen, og jeg liker ham visst allerede, selv om jeg savner den gamle doktoren. Men han nye var bra, altså.

Haha ja, jeg grøsser langt inn i sjela av den der, skikkelig irriterende. Gud så åttitalls de vesenene ser ut, men morsomt allikevel. :p



#26

Dixie Diner sa for siden:

Det må være en feil i kalenderen, kan jo ikke stole på den greia der, virker det som. Det står samme info 1. januar, altså episode 1 - sesong 4. Det stemmer jo ikke.


#27

allium sa for siden:

Apropos exterminate, og for strikkere:

EXFOLIATE, vaskeklut med Dalek-motiv.



#29

Maz sa for siden:

80 talls? Det er jo veldig forut for sin tid. De var jo utdaterte da også. De ble jo introdusert på 60 tallet.

Daleks er fremdeles med innimellom fordi de på en måte ER Dr.Who.


#30

Dixie Diner sa for siden:

Ja, sant det. De gir vel mer 60-talls-vibber enn 80-talls. De er jo litt søte da. :knegg:


#31

Maz sa for siden:

Det blir jo iallefall veldig rart med Matt Smith. Skikkelig barnerompe og temmelig "camp".


#32

Dixie Diner sa for siden:

Jeg liker Tennant godt nå. Han er veldig "Austin Powers", synes jeg.


#33

Maz sa for siden:

Men nå er det jo slutt på ham også, jeg har likt ham godt, synes han som andre har "blitt" doktoren på sin måte, men jeg kjenner denne Matt Smith sitter LANGT inne hos meg, men kanskje blir jeg gledelig overasket.


#34

Sitron sa for siden:

Nei, ikke faen. Austin Powers, liksom? Han er jo bare masete og grell!


#35

Mauser sa for siden:

Pfft. Gi meg Billie Piper, så kan dere ha disse tullingene for dere selv.


#36

Sitron sa for siden:

Hehe, nå måtte jeg google. Rose, ja. Hun var ikke verst som doktorpartner. Lurer på om vi får se mer av henne eller om det der alternative universet er helt avstengt.



#38

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, jeg elsker Powers, men han er en annen type enn Tennant da, selv om jeg synes de ofte ligner på hverandre (visse blikk og humør osv). Jeg får skikkelige Powers-vibber til tider.

Glad jeg bare er på 2. sesongen så jeg har mange flere før han nye doktoren begynner. Det er vel i sesong 5 han stepper inn, eller?


#39

Dixie Diner sa for siden:

Har du sett den sex-serien hun spiller i? Secret diary of a call girl, den er faktisk veldig kul.

Edit: åja nå kikket jeg på Maz sin link og der har vi serien ja. Jeg har sett begge sesongene, stilig serie.


#40

C3PO sa for siden:

5-åringen min har begynt å se litt på den. Vi har jo div. effekter i hus, så han har vært nysgjerrig en stund, men vi har oppdaget at BBC Entertainment viser masse Doctor Who i helgen (ikke at vi ikke har alt på DVD), og vi har klart å treffe akkurat hver gang det har vært en Dalek-episode, så nå gjør han ikke annet enn å snakke om Dalekene. Han klarte da ikke å se ferdig hele gårsdagens episode. Det er interessant hva et barn synes er skummelt. Han taklet fint episodene med Cybermennene og Dalekene, men episodene med Dalekene i New York ble for skummel (du har vel ikke sett disse episodene ennå, Iset, antar jeg).

Nå skal vi besøke venner i dag, og han insisterer på å ta med DVD for å vise sin 4-årige kompis. Det spørs hvor bra det går...


#41

Maz sa for siden:

Poenget med det klippet var jo at det var den nye doktoren


#42

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg så jo det, det stod jo i overskriften. :) Morsomt.


#43

Dixie Diner sa for siden:

Forresten, en kompis har en 30 cm høy, fjernstyrt Dalek i hylla hjemme. Han kjøpte den på Ebay til 180 kroner + frakt. :dåne: Jeg skal og ha!!


#44

Dixie Diner sa for siden:

Ser det er sånne christmas specials og diverse. Feks. "Children in need special 2007" og "Voyage of the damned 2007" som hører til sesong 3, er det noe jeg bør se før eller etter sesongen eller spiller det ingen rolle?


#45

Sitron sa for siden:

Du kan se de uavhengig, mener jeg.


#46

Dixie Diner sa for siden:

Flott. Tror jeg så nest siste episode med Rose i går, den der Army of ghosts. Blir merkelig å se serien uten henne, men nå har jeg jo vent meg til den nye doktoren, så. Skal begynne på sesong 3 i kveld eller i morgen. :hyper:


#47

C3PO sa for siden:

Da får du den "norske" episoden nå. Ligner ikke mye på Norge, da, og stedsnavnet er ikke spesielt norsk, men...


#48

Dixie Diner sa for siden:

Aha, jeg synes jeg husker at de snakket om en norsk professor eller noe i den Ghost-episoden. Skal se den siste episoden når minsten skal hvile om et par timer.


#49

Dixie Diner sa for siden:

Åja det var ingen norsk professor der, bare en norsk strand. Dalek-stranden. :knegg:

Huff for en trist episode, jeg har sikkert grått ei bøtte full av den slutten. VRÆÆÆL!


#50

C3PO sa for siden:

Jeg hadde tenkt å skrive noe om hvor trist episoden var, men ville ikke spoile den for deg.


#51

Dixie Diner sa for siden:

Gjør ingenting om du spoiler, dessuten kan du bruke spoileknappen. :D Uff ja, den var sinnssykt trist. Liker ikke sånne forandringer heller, nå er ikke Rose med mer. Argh. Og så ser jeg at hun mørke skal være med ham fremover, blir uvant men jeg kommer jo fort inni det.


#52

Sitron sa for siden:

Snart er del en av The end of time, christmas special, lastet ned. :hyper:


#53

Dixie Diner sa for siden:

Jeg er så hekta at det er nifst! MÅ se Dr. Who hver eneste kveld, ellers kjenner jeg at jeg dør litt. Nå skal jeg straks se episode 7 i sesong 3. Gruer meg virkelig, virkelig til det er over.

Ja, og så vet jeg nå hvem Isolde har avatar av. :knegg: Det er jo The girl in the fireplace, eksdama til Tennant! Det visste jeg ikke før nå.


#54

Sitron sa for siden:

Du får se Torchwood også. Kan like gjerne bare begynne å laste ned med det samme.


#55

Dixie Diner sa for siden:

Det sa mannen min også, skal sette det på nedlasting asap!


#56

C3PO sa for siden:

Jeg sparer meg til de siste spesialene til jeg får dem på DVD i januar. Gleder meg!


#57

Dixie Diner sa for siden:

HAHAA kul slutt på sesong 3. :knegg: Nå er sesong 4 + Voyage of the damned (spesialgreie) på nedlasting, skjønner det sånn at man får se fortsettelsen på den Titanic-greia i den spesialepisoden? Gleder meg!


#58

Dixie Diner sa for siden:

AAARGH, noen MÅ fortelle meg litt her nå. Jeg så nettopp ferdig del 2 av den Bibliotek-episoden der hun som spiller hun rødhårede legen i Akutten er med (hun med krøllene, som var gift med Greene). HVEM var hun i forhold til Doktoren, egentlig? Hun visste navnet hans, hvorfor det? Er hun en fremtidig kone? What? Men hun døde jo? Og hvorfor døde hun, klarte ikke Doktoren å redde henne med den scewdriveren sin? Jeg trodde han reddet henne, men plutselig var hun i det store herskapshuset med alle de andre døde folkene, og SÅ var hun på rommet til liksom-barna til Donna (pluss ett barn til, det var jo 3 barn der?) og var "moren" deres? Hæ? Jeg skjønner ingenting. Må google litt!


#59

Sitron sa for siden:

Har ikke sett henne igjen siden.


#60

Skilpadda sa for siden:

Det ble vel ikke sagt eksplisitt, men jeg forstod det absolutt som om

Spoiler
hun var konen til Doktoren, ja. Og hun døde, ja. Poenget med tidsreiser er jo at man kan reise i tid - han må ha møtt henne på et tidspunkt som var senere for ham, men tidligere for henne. Og denne episoden viste det som var hans første møte med henne, men hennes siste møte med ham. Jeg syntes denne delen av historien minnet veldig mye om The Time-Traveller's Wife.

#61

Skilpadda sa for siden:

Jeg forstår det, ut fra omtaler av previews for neste sesong, som

Spoiler
om River Song kommer tilbake i neste sesong, med den 11. Doktoren.

#62

Dixie Diner sa for siden:

Nå har jeg googlet på det og flere steder står det at hun er

Spoiler
moren hans. :sjokk:

Men det forklarer jo faktisk endel. Les her, feks.

Spoiler
If River Song is The Doctor's future wife why isn't she WITH him? Why does he only come when she calls? Since he's said countless times how he's rubbish at wedding, commitment, domesticity etc... it's odd that he would marry again. On the other hand, he would come when he Mother needed him, he would give his mother his sonic screwdriver. A mother would call her child "sweetie" as River Song calls The Doctor when she sees him. A mother would tenderly and lovingly caress her child's face. She can't be a Time Lord, because they always recognize each other. So she can't be The Master either. He is a time traveler, who better to give birth to a time traveler than an archaeologist?

Dalek Kahn, the last remaining member of The Cult of Scaro, did an emergency time shift to escape from The Doctor. It's possible he will want to destroy the Doctor by stopping him from ever being born; this might be where The Doctor finally meets his mother.

uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080531135356AAAKS6K


#63

C3PO sa for siden:

Jeg trodde jeg var veldig med, men jeg hadde ikke fått med meg den siste teorien. Den var da ikke dum. I kommentarsporet til bibliotekepisoden mener jeg å huske at det ble sagt at de hadde tenkt å gjøre en del mer ut av henne i fremtiden. Jeg har også fått med meg at hun kommer til å dukke opp i neste sesong.

  • Venter spent på boksen med spesialene fra 2009 (selv om jeg allerede har de to første). Sendes 11. januar. *

#64

Dixie Diner sa for siden:

Så det aller siste i går, nå er det slutt på Tennant. :leppe: Jeg synes han nye lignet på han der Culkin da han spilte i Home alone, han ser så barnslig ut. Men han virket kul da, personligheten var jo veldig "riktig". Jeg var jo skeptisk til Tennant også, så jeg blir vel like vant til han nye etterhvert.

Når kommer sesong 5 da? Klarer ikke å vente!

Syntes forresten det var så herlig når

Spoiler
Rose fikk Doktoren til slutt, selv om det var en klone eller hva det nå var. :hjerter: Lurer på om vi får vite hvordan det går med de to. Tviler egentlig på det, da må de dra inn Tennant igjen, men i den serien er jo alt mulig.


#66

Dixie Diner sa for siden:

:hyper:

Nå ser jeg forresten at det ligger en ny greie ute på tvtorrents: "Special - Planet of the dead dvdrip (indi)". Dette er vel noe som må sees? hyper Men hva betyr Indi?


#67

C3PO sa for siden:

2009-sesongen besto av 4 filmer: The Next Doctor (julespesial), Planet of the Dead (sommerspesialt), The Waters of Mars, og The End of Time. Så det kan være lurt å se the Next Doctor først.


#68

Dixie Diner sa for siden:

Huh? Det er sesong 4 altså? Jeg så hele sesong 4 + The end of time, som jo var den naturlige slutten på den siste episoden i sesongen. De andre har jeg ikke sett? Yikes? Jeg laster ned Planet of the dead nå, og så må jeg finne The next doctor og Waters of mars.


#69

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bør altså se dem i den rekkefølgen du nevner? The end of time har jeg altså sett, nå er de andre på vei ned. Jeg tenkte egentlig å se Planet of the dead nå jeg, siden den er ferdig ...


#70

Skilpadda sa for siden:

Jepp, det er riktig som C3PO sier. Og de bør forsåvidt sees i rekkefølge, ja, selv om du jo nå har rotet det til med å se den siste først. :humre: Disse episodene, inkludert The End of Time, er etter sesong 4. Sesong 4 sluttet med Journey's End, der

Spoiler
den "menneskelige" Doktoren endte opp sammen med Rose, og Donna glemte alt som hadde skjedd.
Disse episodene eller "Specials", har vært spredt ut over et helt år, i stedet for en "ordentlig" sesong.

#71

Dixie Diner sa for siden:

Jøss, jeg trodde seriøst End of time var den naturlige fortsettelsen etter Journey's end. Fader da! Jaja sånn er det når man laster ned, mister oversikten enkelte ganger. :knegg:

Nå er de andre ferdige, men nå rives jeg litt mellom Dr. Who og Torchwood, har like lyst å se begge deler. elle melle


#72

Sitron sa for siden:

Torchwood!


#73

Dixie Diner sa for siden:

Jeg er dåneforelsket i Jack. Synd han er homse. Ikke at jeg hadde hatt sjans uansett, men det er lov å håpe. :knegg:


#74

Dixie Diner sa for siden:

Jeg synes forresten det er litt kult dette med

Spoiler
Jack og Face of Boe. ER det samme "person"
? :hyper:

#75

Sitron sa for siden:

Jeg har vært forelsket i Capt. Jack en hel evighet.


#76

C3PO sa for siden:

Ja, det er vel det. "Children of Earth" var veldig bra (miniserien som gikk i sommer).


#77

C3PO sa for siden:

Jeg må forresten skryte litt av min førskolegutt. Han har vært fascinert av bilder av Tardis og Daleks en stund, og som jeg skrev før, fikk han sett sine første episoder nå i jula. Se hva han tegnet etter å ha sett dem! Jeg må forresten nevne at frem mot september så var ikke gutten i stand til å tegne annet enn meningsløse streker.
[url="http://www.fotoknudsen.no/archive219/230420050754LTXuRpSirpCLsKfwwU/medium/0801201010598504770216eb4f05ad.jpg?55"][/url]


#78

Dixie Diner sa for siden:

Oj, knallbra! Flinke gutten. :hjerter:


#79

Dixie Diner sa for siden:

Dåne. Nå skulle jeg bare sjekke ut en youtube-snutt med Doctor Who, så kom jeg piskede over en special jeg ikke har sett?! Time crash! Den ser jo rå ut, må hente den ned asap!


#80

Skilpadda sa for siden:

Det er en miniepisode som var en del av "Children in Need"-innsamlingsaksjonen høsten 2007. :jupp:


#81

C3PO sa for siden:

Da er jeg tilbake fra Londontur, med nyanskaffet svart Dalek som inneholder boblebadsåpe, og snart-6-åringens stolthet: en sonic screwdriver. Det mest klassiske var når vi satt på flyet, og han stolt viste den frem for kabinpersonalet, hvor kommentaren tilbake var "Fikk du lov altså lov til å ta den gjennom sikkerhetskontrollen?":D


#82

Dixie Diner sa for siden:

:hyper: Jeg må til London!
Jeg vil også ha en sonic screwdriver, helst en som funker ordentlig. :knegg:


#83

C3PO sa for siden:

Hurra! Vi skal på den britiske nasjonale science fiction-kongressen i påsken, og nå ser jeg at ikke bare har nye Doctor Who mens vi er der, men det blir visning på storskjerm, med påfølgende paneldiskusjoner.

Dette blir gøy!:D


#84

Dixie Diner sa for siden:

:denge:!! Jeg og vil, har kjempelyst å dra på en slik nerde-messe! Når kommer sesong 5? Jeg får seriøst snart ikke puste, jeg klarer ikke å vente lenger! Er avhengig av Dr. Who. Men jeg kommer til å savne Tennant leeenge ...


#85

Sitron sa for siden:

Det kommer en episode snart. I begynnelsen av april, eller noe. Får ikke opp pog nå.


#86

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk opp pog-en, episode 1 kommer 3. april. :hyper:


#87

Dixie Diner sa for siden:

Ikke lenge igjen nå, jeg holder ikke ut!!


#88

Sitron sa for siden:

Nå er den på vei ned, par minutter igjen. :hyper:



#90

Dixie Diner sa for siden:

:dåne: Jeg får ikke sove i natt, jeg har nettopp sett episoden og den var helt sinnssyk. For et rush!! Og jeg elsker den nye doktoren allerede, han spiller jo helt vanvittig fantastisk?! Jeg var veldig skeptisk, og jeg foretrekker jo egentlig Tennant, men herregud, han her er bare helt rå!


#91

Sitron sa for siden:

Tennant er å foretrekke. Men jeg trivdes også med han nye i rollen, selv om jeg nå egentlig syns han er litt for pusete og med litt for lite karakter til å være Doktor.


#92

Vito sa for siden:

Hva? Hva? Hva? Ny? Ny Doktor? forvirret
Jammen... dør Tennant???!? :eek:

Hvordan er den nye Doktoren da? Bilde?
Oh, det blir jo evigheter å vente på at de kommer så langt på norsk tv. :sukk:


#93

Sitron sa for siden:

De "dør" jo ikke. De bare transformeres på en måte.


#94

Vito sa for siden:

Liker ikke kjenner jeg.

Han må spille jækla bra og ha en gudommelig karisma om han der skal kunne måle seg ja. :sparke:


#95

Sitron sa for siden:

Som sagt så gikk det helt greit at han var der istedet. Men Tennant er og blir enestående i rollen. Det er noe med blikket, holdningen, hele pakken gjør at han er superb som The Doctor.


#96

Vito sa for siden:

I know sikler ingen over ingen ved siden av!
Som du sier ... den pakken er pakke med sto P.

(ojda :knegg: )


#97

Sitron sa for siden:

Jeg liker store P-er. :glis:


#98

Dixie Diner sa for siden:

Om Tennant dør? Har du aldri sett Doctor Who? :dåne: :knegg: De skifter jo ut doktoren ganske hyppig siden han transformeres etter en tid. Han her er vel doktor nummer 11? Dessuten ser jo doktoren fader yngre og yngre ut for hver gang, skal de bruke en tenåring neste gang?

Jeg synes han ser skikkelig babyface ut, og kommer nok aldri helt over Tennant, men jeg synes han spiller helt knakende bra, han har jo masse karisma og er fullstendig gal slik doktoren skal være. :D


#99

Vito sa for siden:

Den måtte jo komme. :hehehe: :digger:


#100

C3PO sa for siden:

Det ble en stor opplevelse i helgen. Mens ca. 1000 stk. satt i store salen og så episoden, hadde jeg det litt mer komfortabelt sammen med 10 andre på et hotellrom. Storebror ble bortplassert med noen norske venner som ikke følger serien. Ifølge nyhetsbrevet til kongressen ble kun 4 mennesker observert i korridorene under visningen. :)

Hva kan man si? Fiskepinner og vaniljekrem sier alt. Kjempebra!

Forresten var det bra oppmøte med profesjonelle Doctor Who folk på kongressen. Barna mine deltok i Dalekkakedekokering (Extermicake), og dommeren var forfatteren av episoden "Dalek" fra første sesong (Rob Shearman, tror jeg han het). Storebror hadde en god samtale med mannen etterpå, og fortalte at han syntes dalekene er skumle, og han sa seg enig, og sa at det var først ved 8-årsalderen at det gikk bra for ham.

Paul Cornell, forfatteren av mange episoder (inkl. "Human Nature" og "The Family of Blood") var på mange programposter, men det fikk jeg litt sent med meg, så jeg fikk bare se ham én gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.