Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lim vs. kake

#1

Strutsen sa for siden:

Fikk denne på sms nettopp. :knegg:

"Når man blander mel og vann, blir det til lim. Men når man deretter tilsetter egg og sukker, da blir det til en kake. Hvor blir så limet av?!
Jo, limet er det som får kaka til å bli sittende fast på rompa, hoftene og magen." :nemlig:


#2

Magnolia sa for siden:

Aha. Det forklarer jo en del. :mumle:


#3

Inagh sa for siden:

Ah - der var forklaringen! :nemlig:



#5

Spoon sa for siden:

:knegg:

Var forresten på et kostholdskurs en gang, der kurslederen la en hvetebolle i vann på starten av kurset. Før vi skulle gå (etter et par timer) så sendte hun koppen med bolllen rundt. Lim ja sa du!! Det så faktisk sånn ut. :nemlig:


#6

Hilda sa for siden:

Tror det var superlim i de kaken jeg har spist:knegg:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.