Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bilder fra Vistaprint

#1

Tweeno sa for siden:

Noen som har erfaring med Vistaprint ? Synes de hadde mange finere design på julekort - for oss som er ute i siste liten.. Ser de har kontor utenlands..


#2

Kahlan sa for siden:

Jeg brukte dem for to år siden, og de sendte bildene raskt til oss. Var ikke helt fornøyd med kvaliteten, men helt greie.
Etter denne ene bestillingen ramler det nå inn reklame i mailboksen min, som den "trofaste, gode kunden jeg er".


#3

Left sa for siden:

Bare hold deg under tollgrensa på 200,- så er det helt greit. Ikke de fineste bildene jeg har sett, men man får vel det man betaler for.


#4

United sa for siden:

Jeg bestilte derfra nå i kveld. Har brukt Japanfoto, FotoKnudsen og Elkjøp før. Grei kvalitet fra de, håper det samme med Vistaprint. Betalte 78,- (?) ekstra for å bli ekspedert innen 7 dager. Vet ikke om det var nødvendig, men når man er sent ute...:sparke:


#5

Ibidelma sa for siden:

Jeg syns de har dyr porto på vistaprint. Ville aldri bestilt fra der...


#6

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Jepp, jeg ble svindlet for penger, rett og slett. Jeg slo til på et gratistilbud, og måtte betale portoen. Og hørte aldri noe mer, annet enn hvilken god og trofast kunde jeg var. :olm: Jeg har sendt flere mail og spurt hva som skjedde, men ikke fått svar.

Ligg unna er mitt råd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.