Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ipod touch

#1

Myrull sa for siden:

Jeg er helt analfabet når det kommer til duppedingser. Men jeg fikk tafse litt på en Ipod touch her om dagen og ble litt fasinert.

Så nå lurer jeg om noen kloke hoder kan fortelle meg hvordan den funker i forhold til å se filmer på den. Hvordan får man filmene inn på den, så banalt er spørsmålet mitt.... :blånn: For Itunes selger vel ennå ikke filmer i Norge?

Og hvordan er utvalget i spill?

Tårnfred bruker vanligvis og forklare meg sånt, men det er mulig dette er en potensiell julegave til han...


#2

HP sa for siden:

Stort utvalg av spill og andre programmer i iTunes. iTunes selger ikke filmer i Norge, så det må en ordne selv; handbrake.fr/ gjør jobben hvis du har DVDene. Filmene må kodes i riktig format med Handbrake også legges de inn i iTunes og overføres på vanlig måte sammen med musikk, lydbøker og spill. :jupp:

NRK har også endel tilgjengelig for lovlig nedlasting via bitorrent: nrkbeta.no/bittorrent/ Disse programmene er i riktig format, men det kan være lurt å krympe de ned til ipod-størrelse med Handbrake slik at de ikke tar så mye plass.


#3

Katta sa for siden:

Min mann har fått sin på forskudd, han er også teknikk-data-duppedingsfreak, og det er ikke måte på hvor bra denne touchen har visstnok. Så jeg tror du er på god vei til en bra julegave. Utvalget av diverse er bra for å si det sånn. Kjøp en med nok plass.


#4

tinkadott sa for siden:

Vi har og den er i mye bruk. Men jeg synes det er dårlig batterikapasitet på dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.