Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Synes du lussekatter med safran eller uten er best?

#1

Ine sa for siden:

Ser at noen har opplevd at (barn?) ikke har villet spise lussekatter med safran. Jeg er litt på etterskudd, men vurderer å bake lussekatter for å ha i fryseren og ta opp ved behov.

Har aldri bakt de med safan før og, og tror heller ikke jeg har smakt med safran.

Så spørsmålet er, er de bedre uten og gir gurkemeie smak?


#2

Miromurr sa for siden:

Best med safran. Gurkemeie gir litt smak.


#3

Skilpadda sa for siden:

Safran er best, synes jeg. Og gurkemeie gir smak, ja. Det er masse gurkemeie i sånt gult, "norsk" karripulver, og det er litt den smaken i bare gurkemeie også - jeg synes at den ikke passer i søt gjærbakst. (Smak og behag, såklart.)


#4

Ine sa for siden:

Alternativene er

Med safran

Med gurkemeie

Uten noen av delene, vanlig hvetegjærbakst


#5

Miromurr sa for siden:

Med safran. Safran er godt. :nemlig:


#6

Najade sa for siden:

Med safran. Jeg synes det gir en fantastisk aroma til bakverket.

Synes ikke smaken er dominerende på noen måte, gir ganske diskret smak, men fantastisk lukt/aroma!


#7

ming sa for siden:

Med safran. Kjempegodt!


#8

Mikkeline sa for siden:

Jeg liker også godt den smaken safran gir. Ungene spiser dem også, uten at jeg har fått annen kommentar enn at de har vært gode.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.