Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor i Oslo kan jeg få tak i kjøttdeig av får?

#1

Joika sa for siden:

Tenkte lage moussaka. :)


#2

iBam sa for siden:

Har sett kjøttdeig av lam på Ultra...


#3

Tallulah sa for siden:

Hos alle innvandrer-slakterne. Og på Strøm Larsen. Egentlig i alle slaktebutikker.


#4

Heiko sa for siden:

I brugata, rett ved siden av Gunerius pleier de å ha lammekjøttdeig.


#5

Joika sa for siden:

Ah! Gunerius vet jeg hvor er. Er det en slakterbutikk rett ved siden av, sier du?


#6

Tallulah sa for siden:

Det er både en i kjelleren tror jeg, og en i Brugata ved siden av. Når du står i Storgata og ser på Gunerius er Brugata den som går ned på venstre side. Slakteren ligger litt nedi der på venstre side, mellom grønnsaksandlerne.


#7

Agent Scully sa for siden:

Det er da bare å kverne litt sau? Det kan vel enhver slakter med respekt for seg selv gjøre? :vetikke:


#8

Joika sa for siden:

Ok, da skal jeg klare finne det! Tusen takk!!


#9

Magica sa for siden:

Kvern litt sau selv. :knegg:


#10

Liljekonvall sa for siden:

Det er en slakterbutikk i kjelleren på Gunerius ja....ved siden av Kiwi :) (gikk forbi senest i dag ;))


#11

Vianne Rocher sa for siden:

Ikke i Oslo da, men jeg fant på ICA-Maxi! Lammedeig, som er å foretrekke i mine øyne da.
Hamstret med meg flere esker og har nå fryseren full til Rochermannen skal lage Albondigas. Ellers så fikser nok en hver slakter med respekt for seg selv og sitt yrke dette på rimelig kort varsel :jupp:


#12

daffy sa for siden:

Strøm Larsen ihvertfall. Og innvandrerkjøttbutikkene er generelt veldig gode på fårekjøtt.


#13

Inka sa for siden:

Det er jo heller ikke verre enn å kjøre lammekjøtt i foodprosessor eller kvern selv, da.


#14

Mrs. Longbottom sa for siden:

Vi kjøper alltig lammekjøtt og kverner selv. Ferdigkjøpt lammekjøttdeig er så ubeskrivelig feit, så jeg liker bedre den vi lager selv. Du kan ta det i foodprocessor, trenger ikke kjøttkvern.


#15

Joika sa for siden:

Ikke alle har foodprosessor eller kvern. ;)


#16

Mrs. Longbottom sa for siden:

Da kan du hakke det med kniv :-)


#17

Joika sa for siden:

....eller bare kjøpe kjøttdeig. :D


#18

rajraj sa for siden:

Det er godt med lammekjøtt i små terninger i moussakaen også, i fall du ikke finner kjøttdeig.


#19

Mrs. Longbottom sa for siden:

åff kårs, om du finner det og det ikke plager deg at moussakaen flyter av fett.;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.