Gammel bruker sa for siden:
Jeg har et stort spann med krepsehaler som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med. Pida-mannen liker de ikke i fiskesuppe, og da vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal finne på. Forslag, anyone? :vilha:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Gammel bruker sa for siden:
Jeg har et stort spann med krepsehaler som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med. Pida-mannen liker de ikke i fiskesuppe, og da vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal finne på. Forslag, anyone? :vilha:
Tallulah sa for siden:
Crawfish Etouffé! Cajunoppskrift som er helt himmelsk.
Dette så ut som en grei oppskrift.
Eller denne! :nam:
Gammel bruker sa for siden:
Aha! Det der så jo ikke så altfor komplisert ut, sett bort i fra at jeg ikke skjønner alt som står der. :flau: "Bell pepper", er det paprika, eller? Og vet du hvor mye "1 lg onion" er?
Tallulah sa for siden:
1 large onion.
Bell Pepper - ja, da kan du bruke paprika.
Gammel bruker sa for siden:
Tusen takk! :slengkyss:
Gammel bruker sa for siden:
Æh, kanskje den smileyen passer bedre når man skal flørte? :flau:
Jeg prøver igjen: Tusen takk! :blomst:
Tertit sa for siden:
Hva med en salat med krepsehaler i og godt brød til?
Kallisti sa for siden:
Bland med rømme, en god skvis med sitron, salt og grovmalt svart pepper, pluss en stor neve frisk dill. Server på en seng av ristet surdeigsbrød el.;)
Gammel bruker sa for siden:
@Kallisti: Alt blir jo godt med rømme til; jeg skal følge forslaget ditt! :jupp:
daffy sa for siden:
Skagensalat er kjempegodt!
1 beger creme fraishe eller rømme (eller Kesam hvis du vil kjøre lightversjon)
1/2 rødløk finhakket
Et lite glass rogn fra vanlig butikk - ikke helt nødvendig, men gjør det ekstra godt
En håndfull finhakket dill
Skviset saft av halv sitron
Smakes ti lmed maldonsalt og kvernet pepper
Jeg syns skagensalat passer veldig godt på ristet eller smørstekt brød. Hvis du smørsteker spiralloff på begge sider og topper med Skagensalat er det en super forrett også.
Inka sa for siden:
Gratinerte krepsehaler med hvitløksbrød!
Hakk opp noe chilli og hvitløk
Bland med krepsehalene, litt av laken, litt olje, salt og pepper i en ildfast form
I ovnen på ca 200 i ca 10-12 minutter
Vi spiser det med Hattings minihvitløksbaguetter og enten majones eller yoghurt og Sweet Chilli sauce.
Veldig godt, og veldig, veldig lettvint.
Kallisti sa for siden:
:D Ja, særlig med sæterrømme
Gammel bruker sa for siden:
Ingenting slår melkefett! :digger:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.