Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marinert edamer

#1

Tangina sa for siden:

Denne har jeg laget til jul i noen år:

Ingredienser:

  •          <strong><strong>400 g</strong></strong> Edamer i terninger
    

Marinade:

  •          <strong>2 dl</strong> olivenolje          
    
  •          <strong>½ dl</strong> vineddik          
    
  •          <strong>½  </strong> paprika rød          
    
  •          <strong>10  </strong> basilikumblader          
    
  •          <strong>2  </strong> hvitløksbåter          
    
  •          <strong>1 ts</strong> salt          
    
  •          <strong>2 ts</strong> rosepepper hel
    

www.tine.no/8229.cms

Den bør stå noen dager før servering og har vært populær frokost- og lunsjbordene i jula. Jeg synes det er spesielt godt med rosepepperet sammen med osten og tar gjerne et par ekstra skjeer rosepepper i.


#2

Anne sa for siden:

Jeg leste Marinerte damer. :knegg:



#4

Tangina sa for siden:

:knegg:

#5

Skilpadda sa for siden:

Jeg også. :humre: Men det hørtes godt ut, når jeg først fikk sett oppskriften. :jupp:


#6

Anne sa for siden:

Den ser veldig god ut, skal prøve den ut :)


#7

Tuneland sa for siden:

Jeg har tenkt i flere år å lage dette, kanskje jeg får surra meg til å gjøre det i morgen? Takk for påminnelsen!


#8

Tangina sa for siden:

Den er virkelig god. I fjort måtte jeg lage en ny porsjon i romjula.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.