Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Koldtbord/tapas nyttårsaften. Hva slags brød til?

#1

Robyn sa for siden:

Noen som har en enkel oppskrift på et godt brød som kan serveres til tapas/koldtbord på nyttårsaften?

Vi blir 6 voksne og 4 barn i alderen 3-10 år. (Ettåringen regner jeg ikke med.)

Gjestene er veldig ujålete og litt vel glad i det tradisjonelle, så fancy-schmancy utgår i dette laget. :knegg: (Kan legge til at spiral-loff er favoritten til en av gjestene. :rolleyes: )
Kan godt være i kuvert-størrelse. (Har fri nyttårsaften så jeg regner med å bake de samme dag.)

Ellers tror jeg at jeg har kontroll på maten.


#2

Che sa for siden:

Focaccia kanskje?
Det er iallefall enkelt og godt.


#3

Ru sa for siden:

Foccaccia eller Briocher.
Foccaccia er enklest å lage. Jeg lager den enten i langpanne, eller i brødformer.


#4

Che sa for siden:

tine.no/26446.cms

Denne er enkel og god. Om du baker 1,5 oppskrift, så blir det perfekt i langpanne.


#5

rajraj sa for siden:

Dette er verdens letteste og beste focaccia. Helt klart! :nam:


#6

Robyn sa for siden:

Foccacia ja, det var ikke dumt. Takk for tipset!

Passe enkelt og uten tilsetninger blir det vel passe ujålete og. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.