Jeg har tenkt å lage kyllingsalat i dag. Jeg har issalat, ruccola, gulrot, avocado og purre og har tenkt å steke kyllingfileter for å ha oppi.
Jeg KAN å lage salat, altså, men tenkte å høre om dere har noen tips, slik at jeg kan optimalisere den.
Hva kan jeg steke kyllingfiletene i for å få de ekstra gode?
Passer grønnsakene sammen? Eller bør jeg droppe noen ingredienser?
Er det noen ingredienser som er et must?
Hvilken dressing er den beste?
Ja, med andre ord - hvordan lager jeg en KNALLGOD kyllingsalat basert på ingrediensene ovenfor?
Kjøpte en knallgod pestodressing for en stund siden. Fra Druvan. I følge omtalen på svenske sider er den "fettsnål" - antar det er fettfattig. Morsomt ord, i alle fall.
Bacon og kokt egg er godt i kyllingsalat. Ananas og hermetiske erter. Og karridressing til. Men vet ikke hvor godt det står til dine ingredienser. skrubbsulten og svarer på siden av oppgaven
Ingredienser:
2 modne avocadoer
2 dl yoghurt naturell, f.eks. Biola
1 dl lettrømme
1 hvitløkbåt, finhakket
1 ss sitronsaft
Fremgangsmåte:
Del avocadoene i to og fjern steinene. Skrap ut fruktkjøttet med en skje og ha alle ingrediensene i foodprossesor. Kjør blandingen til den blir glatt og luftig.
Tips: Hvis du skal oppbevare avocadodressing flere dager, er det lurt å la steinene ligge i. Det vil hindre at sausen mørkner så mye.