Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan lage ekstra god kyllingsalat?

#1

Divine sa for siden:

Jeg har tenkt å lage kyllingsalat i dag. Jeg har issalat, ruccola, gulrot, avocado og purre og har tenkt å steke kyllingfileter for å ha oppi.

Jeg KAN å lage salat, altså, men tenkte å høre om dere har noen tips, slik at jeg kan optimalisere den.

Hva kan jeg steke kyllingfiletene i for å få de ekstra gode?
Passer grønnsakene sammen? Eller bør jeg droppe noen ingredienser?
Er det noen ingredienser som er et must?
Hvilken dressing er den beste?

Ja, med andre ord - hvordan lager jeg en KNALLGOD kyllingsalat basert på ingrediensene ovenfor?


#2

tiddelibom sa for siden:

Kjøpte en knallgod pestodressing for en stund siden. Fra Druvan. I følge omtalen på svenske sider er den "fettsnål" - antar det er fettfattig. Morsomt ord, i alle fall.


#3

Katinka sa for siden:

Bacon og kokt egg er godt i kyllingsalat. Ananas og hermetiske erter. Og karridressing til. Men vet ikke hvor godt det står til dine ingredienser. skrubbsulten og svarer på siden av oppgaven


#4

Misteri sa for siden:

Jeg bruker å lage avacado dressing til min lune kyllingsalat. Pinjekjerner hører også til. :)


#5

Divine sa for siden:

Oppskrift? :hyper:


#6

Misteri sa for siden:

Ingredienser:
2 modne avocadoer
2 dl yoghurt naturell, f.eks. Biola
1 dl lettrømme
1 hvitløkbåt, finhakket
1 ss sitronsaft

Fremgangsmåte:
Del avocadoene i to og fjern steinene. Skrap ut fruktkjøttet med en skje og ha alle ingrediensene i foodprossesor. Kjør blandingen til den blir glatt og luftig.

Tips: Hvis du skal oppbevare avocadodressing flere dager, er det lurt å la steinene ligge i. Det vil hindre at sausen mørkner så mye.


#7

Divine sa for siden:

Takker!

:neie:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.