Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av pinnekjøtt

#1

krystallklart sa for siden:

Skal det ligge i kjøleskap eller i ett kaldt rom?
:blond:


#2

Molo sa for siden:

Holder vel at det ligger litt kjølig? Det pleier i allefall mitt å gjøre hvert år, og det går alltid greit. Har det ute i boden, som pr. nu ikke akkurat er litt kjølig, men sprettkald! Du skal se jeg må tine det lille julaften. :himle:



#4

Interference sa for siden:

Det kommer an på hvordan det er.
Hele sider oppbevares tørt, luftig, helst hengende gjerne i romtemperatur eller kaldere.
Oppskåret holder seg best kjølig eller frosset. Og tørt. Ta det gjerne ut av plasten så det får luft. Med mindre det er svelg vakumert.


#5

krystallklart sa for siden:

Det er slike poser fra Gilde. De er holdbare til laaangt uti neste år.


#6

Interference sa for siden:

Da holder det med litt kjølig. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.