Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, haster ang Jul med Helstrøm, surkål koketider

#1

Ole Brumm sa for siden:

Så programmet men følgte ikke så godt med, står og lager surkål men det står ingenting om koketid eller lignende på nettet, hvor lenge skal jeg la det surre uten vinen og når jeg har hatt i den, hvor lenge skal det stå da før det er ferdig? :help:


#2

Ole Brumm sa for siden:

Oppskriften ligger her for de som lurer, men det står ingen tider. :gaah:


#3

Ole Brumm sa for siden:

Da har jeg putta i vinen, siden jeg ikke orket å stå å røre mere...


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Mannen seier sånn ca 1 times tid.


#5

Ole Brumm sa for siden:

Ja, når jeg lager surkål med vann og eddik så har jeg kontroll, men ble så usikker siden det er vin, ja ja vi får håpe det blir spisende. :humre:

Takk for svar. :blomst:


#6

carina sa for siden:

Hei på dere andre Hellstrøm entusiaster;-)
Jeg lurer på om noen her vet om surkålen kan lages dagen i forveien,altså lille julaften.
Blir den bedre av å stå natten over eller er den best fersk? noen erfaringer der?
Takk for svar:-)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.