Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppvarming av ribbe

#1

Acsa sa for siden:

Jeg innser at jeg må steke to ribber til middag juleaften. Hvordan gjør jeg det da? Steker den første ferdig, steker så den andre, spiser den andre mens den første varmes opp i serveringsstykker? Hvor lenge for å varmes opp? Kan dette påvirke svoren i noen retning? Andre lure tips?


#2

allium sa for siden:

Server den ene kald - mange liker det.


#3

Acsa sa for siden:

Det er ikke et alternativ her, dessverre.


#4

Slettet bruker sa for siden:

Stek den ene først. Så setter du den på benken med alufolie rundt mens den andre steker. Til slutt setter du den første inn igjen en liten stund for å få den helt varm igjen.

Jeg har ikke prøvd selv, men jeg kan ikke tenke meg at det skal bli helt gæli.


#5

gullet sa for siden:

Stek begge to ferdig og varm opp i stykker.
Det er det vi(min far) gjør når vi er mange.


#6

Mex sa for siden:

Svigermor steker alltid ribben dagen før, skjærer av svoren og varmer stykker i stekepannen/ovnen på julaften. Hun sier den blir best da.


#7

Elin sa for siden:

oppvarming av ribbe har en tendens å gi seig svor... så har noen et lurt tips på hvordan man kan varme opp ribba og få sprø svor, så hører jeg det gjerne!:)


#8

Niobe sa for siden:

Vi varmet opp ribbe som var ferdigstekt dagen før, og det gikk helt fint! Veldig greit å slippe den mest intense ribbesteke-lukta under middagsselskapet


#9

Kanina sa for siden:

Dette står på [url]www.matprat.no[/url] nederst i deres ribbe-oppskrift:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.