Krise! Var og handlet inn til jul i ettermiddag, og fikk tak i det jeg skulle ha - nesten. De var tom for ribbe, på alle tre butikkene. Forhåpentligvis får jeg tak i i morgen, da skulle hvertfall Rema få inn et lass. Problemet er at den visstnok er frosset, og i morgen er det jo lille julaften. Så jeg lurer på, hvor lang tid bruker man på å tine ei stor ribbe? Rekker jeg å få den klar til julaften?
Håper du får til med frossen ribbe når du får tak i det. Har du noen i butikkene i nærheten av deg ferskvaredisk? Husk og bestill ribbe 1-2 uker før du trenger den. :nemlig: Selv hadde jeg bare flaks at jeg fikk tak i fersk ribbe i går. Bestilte om tidlig om morgenen og var siste som fikk den dagen. Rema får ikke inn av den ferske ferdigkrydrede ribba si da?
Den frosne ligger godt vakumpakket, så det du kan gjøre for å tine den fortere er å legge pakken i litt lunkent vann i kummen. Ikke for varmt da, for da blir den "kokt" i kantene. Og den kan ikke ligge lenger enn at den er tint for da blir det grobunn for bakterier vil jeg tro. :vetikke: Lykke til hvertfall!