Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

De er tom for ribbe i butikken!

#1

Tuneland sa for siden:

Krise! Var og handlet inn til jul i ettermiddag, og fikk tak i det jeg skulle ha - nesten. De var tom for ribbe, på alle tre butikkene. Forhåpentligvis får jeg tak i i morgen, da skulle hvertfall Rema få inn et lass. Problemet er at den visstnok er frosset, og i morgen er det jo lille julaften. Så jeg lurer på, hvor lang tid bruker man på å tine ei stor ribbe? Rekker jeg å få den klar til julaften?


#2

Niobe sa for siden:

Den frosne ribba brukte noen dager på å tine i kjøleskapet, hvertfall...


#3

Benzo sa for siden:

Hvor stor trenger du? Jeg har en i frysen. :knegg:


#4

Tuneland sa for siden:

Det blir vel helst å kjøpe to, trenger ca 4-5 kg.

Tar du den opp for meg?:knegg:


#5

Elisabet sa for siden:

Håper du får til med frossen ribbe når du får tak i det. Har du noen i butikkene i nærheten av deg ferskvaredisk? Husk og bestill ribbe 1-2 uker før du trenger den. :nemlig: Selv hadde jeg bare flaks at jeg fikk tak i fersk ribbe i går. Bestilte om tidlig om morgenen og var siste som fikk den dagen. Rema får ikke inn av den ferske ferdigkrydrede ribba si da?


#6

Mirasol sa for siden:

Den frosne ligger godt vakumpakket, så det du kan gjøre for å tine den fortere er å legge pakken i litt lunkent vann i kummen. Ikke for varmt da, for da blir den "kokt" i kantene. Og den kan ikke ligge lenger enn at den er tint for da blir det grobunn for bakterier vil jeg tro. :vetikke: Lykke til hvertfall!


#7

Pebbles sa for siden:

Kjøtt skal tines i kaldt vann. :)


#8

Tuneland sa for siden:

Hurra, det ordner seg! Mamma greier å skaffe ribbe, så da berga vi denne julaften også.:humre:

Og ja, neste år kjøper jeg inn ribba litt tidligere.:flau:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.