Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grillen på stekovnen er røket

#1

Camomilla sa for siden:

Og da lurer jeg på hvordan jeg skal få pinnekjøttet sprøtt, jeg pleier å legge det noen minutter under grillen rett før servering.
Første dag skal vi ha ribbe, hvordan får jeg sprø svor uten grill?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bruker ikke alltid grillen til pinnekjøttet eller ribba. Bare vanlig varme, går helt fint det. Ribba skal jeg heretter lage på Hellstrøm-vis (google), han bruker ikke grill og får kjempefin svor. Pinnekjøttet skal vel bare gjøres litt "tørrere" og kan fint stekes på vanlig varme, det skal jeg gjøre i morgen.

Edit: jeg brukte grillen i dag, men det går altså like fint med vanlig varme. Egentlig synes jeg det blir det samme.


#3

Camomilla sa for siden:

Da satser jeg på vanlig varme Iset.
Jul blir det åkke som.

Fant forresten en sånn type Creme Brulle brenner, mulig den gjør susen :knegg:


#4

Niobe sa for siden:

Jeg har aldri brukt grill for å få sprø svor på ribba. Om ikke svoren har blitt sprø av seg selv under stekingen, så hever jeg temperaturen fra 200 til 250 grader på slutten. Har alltid fått perfekt svor. :)


#5

Molo sa for siden:

Jeg bruker grillen, men tenkte å komme med forslag om brenner. Ser du alt har kommet på det selv. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.