Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste riskrem

#1

Smurfine79 sa for siden:

vi skal jo ha riskrem til dessert i dag. Å husker jg laget en ifjor som var ganske god, med vaniljesukker i.

Men husker ikke om jeg bare tok på slumpen jeg, eller er det tilmålt hvor mye risgrøt man skal ha og hvor mye vaniljesukker?


#2

Camomilla sa for siden:

Jeg bare slumper, går veldig greit.
God jul.



#4

Smurfine79 sa for siden:

Takk takk, GOD JUL ja.


#5

Guttemammis sa for siden:

Tips til nydelig saus:
Kok frosne jordbær og press en lime opp i jordbærene,
mos med stavmikser og smak til med sukker! :nam: uuuutrolig godt:)


#6

Molo sa for siden:

Slumping er en sikker vinner! God jul! :D


#7

Fibi sa for siden:

Kok grøt, avkjøl. Pisk krem, og rør inn litt og litt grøt. Søt med vaniljesukker, sukker, og evt vaniljedråper/mandelessens.


#8

Smurfine79 sa for siden:

Sukker i kremen, og vanilijesukker i grøten, den ble god :D

Hadde ingen frosne jordbær, så det ble vanlig rødsaus men god den også.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bruker Fjordland sin, og da pisker jeg først krem og så blander jeg inn litt og litt grøt til det er passe, så melis og vaniljesukker (med ekte vanilje, ikke sånn vemmelig Freia eller Ica vanillinsukker). Jeg brukte 1 stor kremfløte til 1,5 pakker (på 1 kg) grøt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.