Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stenhuggaren, Läckberg på SVT1 nett-tv

#1

Kaija sa for siden:

Oppdaget plutselig at del 2 av denne gikk på Sverige i kveld. Jeg ble litt skuffet over å ha gått glipp av den, helt til jeg fant begge delene på nett-tv. :deler:

[url="http://svtplay.se/v/1808514/lackberg_x_2/stenhuggaren__del_1?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1808580/sb,p121750,1,f,-1"][/url]


#2

kiddo sa for siden:

Åh, takk for tips! Ser Olycksfågeln kommer 1. og 2. januar, så da skal pvr-en programmeres :)


#3

Manga sa for siden:

:blomst: Den må jeg se.


#4

D'Arcy sa for siden:

Tusen takk for tipset! Nå har jeg bokmerket og så skal jeg se litt senere.


#5

Guava sa for siden:

Nå har jeg sett første episode. Det var rart å se. Boken er en av de bedre krimbøkene jeg har lest. Jeg synes første episode var ganske bra selv om det selvsagt var mye utelatt. Det jeg reagerte mest på var tvillingene og det som skjedde rundt dem.

Merkelig at det var omskrevet.


#6

Isa sa for siden:

Lenge siden jeg har lest boka, hva var utelatt?


#7

Isa sa for siden:

Ellers så jo selvsagt ikke hovedpersonene ut slik de gjør i mitt hode.


#8

iben sa for siden:

Ååå den skulle jeg gjerne sett. Meeen......... er den fæl å se på?


#9

Adele sa for siden:

Jeg reagerte også på at boka var omskrevet. I boka var tvillingene to gutter og begge døde, men i serien var det en gutt og ei jente, og jenta overlevde. Boka var kjempebra, men jeg var egentlig ikke så veldig imponert over serien. Iben: jeg synes ikke den var fæl å se på.


#10

iben sa for siden:

Så bra. Jeg tåler å se på det meste, men når det handler om barn som dør så har jeg litt for livlig fantasi og overfører det straks til mareritt om egne barn...:eek:


#11

Kaija sa for siden:

Minner om at Olycksfågeln kommer i morgen og lørdag

I "Olycksfågeln" får Patrik Hedström och hans kollegor på polisstationen fullt upp. Samma dag som deras nya kollega Hanna Kruse (Lia Boysen) anländer får de ett larm om en bilolycka. Den kvinnliga föraren stinker av alkohol och fallet är på väg att avskrivas som en tragisk olycka. Men en rad mystiska omständigheter får Patrik att ana oråd och till slut visar det sig att kvinnan blivit mördad. Frågan är bara av vem? Mitt i mördarjakten planerar Erica och Patrik dessutom sitt drömbröllop.
SVT1 fre 1 jan kl 21.00: Olycksfågeln (1:2)
SVT1 lör 2 jan kl 21.00: Olycksfågeln (2:2)


#12

iben sa for siden:

Takk for tipset Kaija!


#13

Guava sa for siden:

Takk for tipset! Jeg har ikke lest den boka. Noen ganger er det hyggelig å se film uten å ha lest boka først.


#14

D'Arcy sa for siden:

Som regel er det vel lurest å se filmen før man leser boka. Det er særs sjelden filmen yter boka rettferdighet. Jeg tror jeg kan telle de filmene på en hånd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.