mkj sa for siden:
Nyttårsaften skal vi ha et lite selskap her. Opprinnelig skulle vi ha vært flere, men nå ser vi ut til å bli 4 voksne og to 6-åringer til middag.
Vi kunne jo ha laget en god biffgryte, men nå har jeg nå en gang hengt meg litt opp i denne buffet-ideen, synes det er hyggelig å sitte lenge og småspise.
Men da kan vi jo ikke ha en dullion typer mat, da vi ikke er så mange til å spise.
Det jeg har tenkt på så langt er:
Salat med spekeskinke, melon og ruccula
Foccacia
Glitters parmesankylling
En liten pastagrateng med bacon (ala carbonara med makaroni - mest til ungene)
Noen dipper:
Tzatziki
(aioli om jeg hadde fått det til, men det smaker ikke godt når jeg lager det)
Litt sånn skål-snacks- kjøper ferdigmarinerte oliven, fetaost osv.
Og så tenkte jeg å sette fram et bra ostefat etterhvert , som en glidende overgang til mer dessertaktig mat. Og så en deilig kake til slutt.
Men jeg trenger jo noe mer.
Poteter i en eller annen form.
Potetbåter er safe, men litt kjedelig?
Eller saltbakte 'kanaripoteter' med mojo
Potetsalat?? Har en veldig god såkalt lun potetsalat, men synes det er sommermat.
Trenger gode ideer her.
Har også litt røkelaks vi skulle ha laget noe godt av. Finnes det noe annet artig enn lefseruller å lage?
Skal vi ha kjøttboller? Eller forslag til en annen type kjøttrett?