Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bloggkommentarer

#1

Svanen sa for siden:

Kan jeg få til på noen måte å se fra kontrollpanelet mitt om noen har kommentert blogginnleggene mine? Ala abbonerte innlegg?

Jeg skjønner ikke helt hvordan i så fall. Jeg må nå gå inn på bloggen for å se, hadde vært kjekt om jeg hadde en slags varsling på kontrollpanelet.

Noen som skjønner?...


#2

annemede sa for siden:

Legg til deg selv på kontaktlista.


#3

Tjorven sa for siden:

Takk for både spørsmål og svar. Jeg har lurt på dette, men trodde at det var et "uløselig" problem. Nå har jeg lagt til meg selv i kontaktlista.


#4

Veronal sa for siden:

Legg til deg selv på kontaktlisten og gå inn i din blogg. Ser du da i oversikten over bloggkommentarer så har du sånn noenlunde oversikten.


#5

Svanen sa for siden:

takk for svar.
Prøvde da å legge til meg selv som venn, men fikk ikke lov å være venn med meg selv... hehe

Da får jeg bare se hvordan det ser ut neste gang jeg får en kommentar, hvor jeg får beskjed (for det skjønte jeg ikke helt enda...)


#6

annemede sa for siden:

Du går inn på bloggsiden, og i kommentarfeltet under kommer det opp om du har fått kommentarer om ikke alt for mange har kommet inn etter "din" kommentar. Evt så får du melding på e-post.


#7

Svanen sa for siden:

Så jeg ser ikke det direkte på det vanlige kontrollpanelet altså?
Har nå funnet oversikten over nylig kommentert på bloggsiden, men det er der det kommer altså?


#8

Veronal sa for siden:

De kommer der også, men hvis du har tilgang til "mange" blogger eller til blogger som det er mange som kommenterer i (f.eks. kaffeblogge) så drukner de fort-fort i listen over "nylig kommentarer".


#9

Skilpadda sa for siden:

Hvis du går inn på din egen blogg, og så ser et stykke nedover i venstre ramme, under "Finn blogginnlegg av NN" og "Bloggkategorier", så finner du overskriften "Nylige kommentarer" - da ser du i alle fall hvilke fire av dine blogginnlegg som sist har fått kommentarer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.