Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål til moderator

#1

kunstnerspiren sa for siden:

Hva med en underkategori på medlemsområde som retter seg til "alternative" familier som feks stefamilier osv? Tror det kunne väre fint å ha et eget område for alle disse problemstillinger, dele råd og erfaringer osv.
Kjenner ihvertfall selv at jeg leter og ikke finner noe slikt sted på nettet med en så god tone som det er her på FP (joa, det finnes jo på Kvinneguiden og DinBaby.com, men der er tonen så "tilfeldig" og ikke så "när" på en uforklarlig måte som her på FP), og med så mange oppegående medlemmer som det er her, hvor man kan diskutere nyfamilier og stefamilier og mine og dine og våre barn og alt hva det innebärer, tror jeg det kan väre nyttig.
Pliiiis? smilersåpentjegkan :D


#2

Tallulah sa for siden:

Uten at jeg er moderator så sier jeg min mening; jeg syns et underforum dedikert til sammensatte familier kanskje er litt smalt, når vi allerede har ett som heter "Familie og karriere". Kan man ikke diskutere familiære ting der, uanset sammensetning? Det er jo flere som har reist problemstillinger knyttet til sammensatte familier allerede, uten et dedikert fora til akkurat den type familier.


#3

kunstnerspiren sa for siden:

Jao, men det blir så "tilfeldig og lite samlet" synes jeg.
Synes det hadde värt supert å ha ett sted her på FP hvor man kan bla igjennom og lese alle de "skritt" som finnes på veien man föler man tråkker opp alene og for förste gang (for det föler jeg). Selvsagt kan man söke på nökkelord og få frem div tråder om dette tema, men det hadde jammen värt superdupert å finnet "likesinnede" uten å måtte lete!


#4

Sitron sa for siden:

Starter du en tråd vil likesinnede ha noe å si om de ønsker. Enkelt og greit.


#5

kunstnerspiren sa for siden:

Oki, starter en tråd...


#6

Veronal sa for siden:

Under medlemsområdet finner du pr. i dag:
[quote]Familie og karriere
Her kan du diskutere familie, studie og karriererelaterte emner.[/QUOTE]

Jeg synes det ville være naturlig å legge tråder om alle slags typer familier her. Alle underforum blir hva man gjør det til. Tidligere opprettelser av underfora har skjedd på grunnlag av aktivitet som har vokst seg stor - ikke proaktivt for å generere aktivitet.


#7

Esme sa for siden:

Jeg uttaler meg ikke offisielt på vegne av forumledelsen nå, men synser i vei her.

Om man skal ha et underforum så bør det være fordi et spesielt emne er så stort at det er mye aktivitet og at det skal være et poeng å skille det ut fra andre tråder. Det er det ikke nå, og jeg ser heller ikke at det kan være noe problem å starte egne tråder om dette på de underfora som handler om familie. Det er så mange forskjellige konstellasjoner av familier at vi kan ikke ha et underforum for hver "type".


#8

007 sa for siden:

Jeg har i alle år drømt om et eget fotballunderforum, oppkalt etter meg. Agentes fotballhjørne, eller noe i den dur. Jeg innser at det blir med drømmen, jeg hadde nok blitt ganske ensom der inne. :sukk:


#9

Maverick sa for siden:

Vi kunne lekt sammen, 007. :danse:


#10

kunstnerspiren sa for siden:

Kunstnerspirens kaosfamilie er vel ikke akkurat noe jeg har drömt om i alle år som et underforum.... men henger meg på din dröm om Agnetes fotballhjörne :D ekskapteinogbrautendeforsvarsspiller


#11

007 sa for siden:

Ja! :happydance:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.