Er Kenwooden rett og slett oppskrytt, eller gjør jeg noe riv ruskende galt? Jeg fikk toppmodellen til jul (Kenwood Major Titanium), og gledde meg som et barn til å bake brød i den, men eltekroken eltet bare deler av deigen, og k-kroken kjørte deigen opp i festemekanismen. Hva skal dette bety, da? :skuffet:
I følge min mor som er stor fan av sin Kenwood Major og alle dens funksjoner og ekstrautstyrdeler, er den ikke mye å skryte av akkurat til elting av deig.
Jeg har Kenwood Major, og den elter deig helt fint, OM jeg ikke har for tung deig. Den tåler ikke at jeg elter deig til f.eks 4 brød. Men 2 brød går fint.
Jeg har hatt min i over 1 år nå og er kjempefornøyd.
Dette opplevde jeg også da jeg prøvde Kenwood major. Den røk rimelig fort ut igjen, kan man si. En så stor maskin som ikke takler 4-5 brød er ikke verdt å ha, synes jeg.:mad:
Jeg har en gammel Siemens universal maskin som jeg har fått av foreldrene mine, den tar glatt 5-6 brød i gangen,og den dagen den takker for seg, skal definitivt en lik ny inn i huset :nemlig:
Jeg har Kenwood Major, og setter deig i den på 12 dl væske. Bruker eltekroken. Har væske oppi først, og så mel etterhvert. Da går det fint. Hvis jeg har mye mel først, så har det en tendens til å ligge tørt mel igjen på bunnen.
Kan hende du må justere ned eltekroken litt, slik at den kommer lenger ned. Man kan skru på noe som gjør at den går lenger ned. Mannen som fikset så jeg vet ikke helt hvordan. Står sikkert i bruksanvisningen.