Lyppa sa for siden:
Lurer på om jeg kan koke innmaten til kalkunen ferdig i dag, og sile den sånn at krafta bare står i kjøleskapet til jeg skal lage saus i morgen?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Lyppa sa for siden:
Lurer på om jeg kan koke innmaten til kalkunen ferdig i dag, og sile den sånn at krafta bare står i kjøleskapet til jeg skal lage saus i morgen?
Anne C sa for siden:
Ja det må da gå ann.
Tjorven sa for siden:
Vi har lært fra tidligere. Det er ikke bare mulig; det er veldig lurt. Det er mye nok som skal ordnes mens man lager kalkun i morgen. Da er det greit å ha kraften klar.
Lyppa sa for siden:
Flott:)! Takk for svar.
Benzo sa for siden:
Hvis du ruller innmaten i litt mel med salt og pepper og steker det litt først, blir det enda bedre.
Føniks sa for siden:
Man kan fint koke kraft dagen i forveien.
Lyppa sa for siden:
Jeg pleier å dele den opp i små biter, krydre, og steke den først ja:).
Benzo sa for siden:
:riktig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.