Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg koke innmaten til kalkunen i dag?

#1

Lyppa sa for siden:

Lurer på om jeg kan koke innmaten til kalkunen ferdig i dag, og sile den sånn at krafta bare står i kjøleskapet til jeg skal lage saus i morgen?


#2

Anne C sa for siden:

Ja det må da gå ann.


#3

Tjorven sa for siden:

Vi har lært fra tidligere. Det er ikke bare mulig; det er veldig lurt. Det er mye nok som skal ordnes mens man lager kalkun i morgen. Da er det greit å ha kraften klar.


#4

Lyppa sa for siden:

Flott:)! Takk for svar.


#5

Benzo sa for siden:

Hvis du ruller innmaten i litt mel med salt og pepper og steker det litt først, blir det enda bedre.


#6

Føniks sa for siden:

Man kan fint koke kraft dagen i forveien.


#7

Lyppa sa for siden:

Jeg pleier å dele den opp i små biter, krydre, og steke den først ja:).


#8

Benzo sa for siden:

:riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.