Nabojenta sa for siden:
Vi har i julen spist både kalkun, pinnekjøtt, ribbe og omtrent alt annet som hører julen til. På nyttårsaften har jeg ingen idé om hva jeg kan servere. Noen tips?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Nabojenta sa for siden:
Vi har i julen spist både kalkun, pinnekjøtt, ribbe og omtrent alt annet som hører julen til. På nyttårsaften har jeg ingen idé om hva jeg kan servere. Noen tips?
Dixie Diner sa for siden:
Vi har også spist alt det i julen men nyttårsaften = kalkun, alltid. :nam: Og vi hadde full kalkunmiddag senest i går, hehe.
Eia sa for siden:
Vi kjører nytt i år - kylling- og scampisuppe, paella mixta og sjokolademousse til dessert. Det blir knallgodt! :nam:
allium sa for siden:
Innbakt helstekt oksefilet. Det lagde jeg et år, det var kjempegodt. Butterdeig fra frysedisken, og så brukte jeg en eller annen urteblanding mellom kjøtt og deig - husker ikke nøyaktig, men du finner sikkert noe med google.
Til forrett kan dere ha kamskjell.
Røverdatter sa for siden:
Helstekt indrefilet, fløtegratinerte og soppstuing. :nam:
Vi skal ha kalkunfilet som vanlig. Blir bare oss tre(fire), så en filet er nok.
tink sa for siden:
Vi hadde tenkt på stekt andebryst i år, men det ble jammen kalkun i år også. Har spist det tidligere i år, men ikke laget selv.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.