Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kalkun

#1

Macky sa for siden:

Vi skulle egentlig hatt kalkun til middag imorgen, men siden jeg har blitt syk har vi avlyst hele kalkunmiddagen. Problemet er at vi tok den opp til tining på mandag og la den i kjøleskapet. Hvor lenge kan fuglen ligge der uten å bli dårlig?


#2

safran sa for siden:

Jeg ville ikke latt den ligge mer enn tre dager i tint tilstand - MAX.


#3

Ine sa for siden:

Hvor lenge-hjemmelaget altså..

Hmm, trodde jeg hadde lagd ny tråd, beklager rotet.


#4

Kanina sa for siden:

Dere kan kanskje steke den, og fryse ned stykker av kalkunen etterpå?


#5

safran sa for siden:

Pepperkakedeig, Ine? :humre:


#6

Chanett sa for siden:

Det hadde jeg gjort.


#7

Ine sa for siden:

Fikk aldri tid til å bake de ut..;) Lagd 22. des tror jeg. Må sjekke om jeg gidder nå hvis den er spiselig..


#8

safran sa for siden:

Det tror jeg ikke er noe problem. Verre med kjøtt.


#9

Ine sa for siden:

Det var det jeg også trodde. Får se om vi orker mer søtt.


#10

Macky sa for siden:

Det var det jeg tenkte vi skulle gjøre, men jeg tror ikke jeg orker å gjøre det før 1.dag, og hvis vi tok den opp på mandag er det da ok å steke den på 1.dag?


#11

safran sa for siden:

Jeg vil tro det, for den bruker jo et par døgn på å tine i kjøleskap.


#12

Myrull sa for siden:

Det kan gjøres veldig enkelt da, f.eks hiv den i en stekepose og la den langsteke på 100 grader over natta.

God bedring! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.