Jeg satser på å lage hjemmelaget middag til poden på 6 mnd, og så langt er min mat også den eneste han liker. :stolt: Favoritten så langt er mos av rotgrønsaker (søtpotet, potet, gulrot og kålrot) med litt meierismør uten salt samt litt fersk morsmelk. I dag laget jeg en større porsjon, og tenkte å fryse ned noen glass. Men hvor lenge holder dette seg i fryseren, tror dere? Jeg har også laget fruktmos av pærer og epler som jeg har fryst ned, også dette er jeg usikker på holdbarheten av. Og holder frossen mat godt på vitaminer og den slags? :gruble: Til slutt lurer jeg på hvor lenge hjemmelaget sviskepurè (kokt og most og hatt på glass med lokk) kan holde seg i kjøleskapet. Hvis noen kan noe om dette blir jeg veldig takknemlig for svar. :)
Jeg vil tro det holder et halvår ihvertfall i fryseren. Sviskemos kan godt fryses det også, vi fryser det i isterningformer, så kan vi ta opp en og en isbit etter behov. :)
Neida, så lenge det blir spist innen noen måneder er det absolutt helt safe. Men fett harskner, også i fryser, og skulle det stått for eksempel et år ville jeg heller kuttet fettet.
Her blir den frosne barnematen oppspist på et par uker, jeg tenkte bare dersom du hadde tenkt å oppbevare den leeeenge av en eller annen grunn.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.