Palmen sa for siden:
Skal lage tapas til jentetreff i morgen kveld, og har lyst til å prøve glitters parmesankylling. Kan den lages dagen i forveien og varmes, tro, eller bør den lages rett før den skal spises?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Palmen sa for siden:
Skal lage tapas til jentetreff i morgen kveld, og har lyst til å prøve glitters parmesankylling. Kan den lages dagen i forveien og varmes, tro, eller bør den lages rett før den skal spises?
Katta sa for siden:
Det går fint å varme den, men den blir vel ikke like fin i overflaten. :)
Rester er forresten utrolig godt på baguetter sammen med litt salat og digg.
Storm sa for siden:
Hm, den skal jo være litt crispy da, og det blir den kanskje ikke om den ligger et døgn i kjøpeskapet ... :vetikke:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.