DM sa for siden:
Svigermor laget glutenfri pizzabunn på den oppskriften en gang, og det var ganske godt. Men jeg finner ikke oppskriften, for jeg har ikke det fyllet i hus.
Anyone?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
DM sa for siden:
Svigermor laget glutenfri pizzabunn på den oppskriften en gang, og det var ganske godt. Men jeg finner ikke oppskriften, for jeg har ikke det fyllet i hus.
Anyone?
Toffskij sa for siden:
Kan det være den som står her?
GydaG sa for siden:
Jeg er ganske sikker på at den er sånn:
4,5 dl mel
1,5 dl vann
1 pk gjær
1/2 ts salt
1-3 ss olje (denne husker jeg ikke helt, men jeg bruker nok ca 3 tenker jeg.)
Dvs, jeg har modifisert den og bruker mist 1/3 grovere mel og litt mer olje enn den opprinnelige oppskriften, men kanskje andre husker?
Polyanna sa for siden:
Jeg tror jommen jeg kan den i hodet, etter å ha brukt Torofyllet m ditto oppskrift hele studietiden, og mener det er den Gyda sier, bortsett fra at det er 25 g gjær.
GydaG sa for siden:
Det kan meget godt stemme at det er bare 25 gram gjær gitt. Jeg pleier alltid å doble den til langpanne, så det var nok derfor det gikk litt galt her. :o
kamp sa for siden:
Noe som er litt avgjørende er hvilken meltype hun brukte.
Semper mel smaker annerledes enn toro lys mel blanding som igjen smaker annerledes enn schar mel mix b ;)
DM sa for siden:
Da har jeg laget to bunner med oppskriften til Gyda, men med 25g gjær. En med Semper, og en med Toro sin glutenfrie mix. Det er definitivt sistnevnte svigermor har brukt kjente jeg. Men de funket bra, og var gode begge to! Den med Semper-melet ble litt hardere enn Toro sitt mel, men begge var gode.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.