Nessie sa for siden:
:vilha:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Nessie sa for siden:
:vilha:
Nessie sa for siden:
Jeg fant jeg fant. :stolt:
350gr hvetemel
250gr grov sammalthvete
100gr siktet rugmel
50gr Vita hjertego’ margarin
4,2dl vann
1ts salt
1ss sukker
50gr gjær eller tørrgjær
1 porsjon gir ca 16 brød
Ha margarinen i vannet og varm det til 37 °C. Løs opp gjæren i væsken.
Tilsett salt, sukker og så mye mel at deigen nesten slipper bollen.
Sett deigen til heving i ca ½ time til den er hevet til omtrent dobbel størrelse.
Trill ut 16 deigemner som du klemmer flate til hamburgerbrød.
Etterhev hamburgerbrødene i ca 10 min.
Pensle dem med melk eller vann, og dryss eventuelt sesamfrø over.
Stekes ved 220 °C i ca 15 min.
mkj sa for siden:
I denne flotte bloggen finnes også en oppskrift - har ikke prøvd dem da men.
isola sa for siden:
Jeg har bakt Bent Stiansens hamburgerbrød noen ganger. Jeg har da tatt 5 dl speltmel og 5 dl Fibra. Det ble kjempegodt, men vanvittig mektig! Jeg lagde de altfor store da.
apan sa for siden:
Jeg trekker opp denne fordi jeg har lagd de hamburgerbrødene Nessie la ut oppskrift på idag - og tenker at kanskje flere er interessert i disse grilltider.
De ble kjempegode! De ble faktisk så gode at junior nærmest ikke ville spise selve burgeren, og i tillegg nå vil ha burgerbrød med i barnehagen. Jeg har nå lovt at vi skal bake grove horn i helgen, kan virke som om familien er sulteforet på hjemmebakst :flau: .
emma71 sa for siden:
Jeg kan trekke frem Irmas gode hamburgerbrød, fra dette innlegget. :)
Nessie sa for siden:
Jeg synes mine ble litt lite luftig? :vetikke:
apan sa for siden:
Tja, ja, de minnet forsåvidt litt om flate rundstykker, men det slo an her.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.