Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal dere ha til middag i dag?

#1

Turban Smukk sa for siden:

Jeg ser at Skilpadda har stengt den forrige tråden, så da tillater jeg meg å starte en ny.

Vi hadde spaghetti carbonara i dag, jeg bruker denne oppskriften. Pluss en liten rest rødvin etter helgen til meg. :D

I går hadde vi noe à la dette: Curry-koteletter. Det var godt, men jeg lagde dem alt for sterke. I tillegg til poteter (som jeg ikke kokte først) og gulrøtter, hadde jeg også rødløk i båter, paprika i strimler, finhakket hvitløk og finhakket chili i formen.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Vi hadde middagsbesøk i dag, to venninner av meg, og da hadde vi nybakt spansk tomatbrød med eggerøre, skinke, kyllingsalat, grønnsaker osv. Stor fruktsalat med vaniljekesam til dessert.



#4

Snø sa for siden:

Pannekaker og stekt bacon :nam:

Igår var det kyllingwok med mild currysaus og en rødvinsrest til;)


#5

Snø sa for siden:

Oppskrift? :D Kanskje den ligger her et sted?


#6

Grøten sa for siden:

Fiskepinner, poteter og rapset gulrøtter til mann og barn.

Jeg tok en slurk tran og en porsjon havregrøt. :fnise:


#7

Dixie Diner sa for siden:

mollerens.no/produkter/Hjemmebakt/Tomatbroed.html :knegg:

Det er knallgodt, gjestene skrøt og skrøt. Sist jeg bakte det, la jeg tomater oppå og hadde maldonsalt over før jeg stekte det, nyydelig. Denne gangen hadde jeg 1 ss hvitløkspulver i melet før jeg eltet deigen, digg!


#8

Lyppa sa for siden:

I går hadde vi svinekoteletter med mandelpotet, brokkoli, blomkål og sjysaus.

I dag hadde vi stekte seifiléter med mandelpotet, kokt gulrot, stekt løk og rømme.


#9

ingling sa for siden:

Vi skeiet ut og spiste i byen - lønningsdag, tross alt!


#10

Mjau sa for siden:

Vi hadde argentinske empanadas i dag. Jeg har laget opp noen så vi kan ha i frysern til lillegullet kommer.


#11

Chablis sa for siden:

Vi hadde pasta,skinke,løk + litt til.


#12

venla sa for siden:

Stekt laks, linser og agurk


#13

Turban Smukk sa for siden:

Det hørtes godt ut! Oppskrift?


#14

Snø sa for siden:

:knegg:
Så greit, da klarer jeg det også! Er ingen racer på vanlig brødbakst nei:rolleyes:


#15

Snø sa for siden:

Idag ble det kalkunpølser i speltlompe. Vi fire spiste til tre forskjellige bordsettinger, da gidder jeg ikke avanserte greier;)


#16

tinkadott sa for siden:

Laks med rømme i folie, bakt potet, grønnsaker.


#17

Fibi sa for siden:

I går: Tacopizza - Tortillalefser med salsa, tacokjøttdeig, grønnsaker og ost, stekes i ovnen.

I dag: Kyllingburger med salat.



#19

Mandino sa for siden:

I går hadde vi kylling med pasta- og ertesalat. I dag hadde vi fiskewok. Hadde kjøpt Findus fiskemix, men 2/3 av bitene hadde sterk transmak :mad:


#20

Gardenia sa for siden:

usj, transmak i fisk er ikke akkurat det beste som finnes nei !

Her ble det rester fra gårsdagens : Thai wok med svinekjøtt , champignon, løk, blomkål, vannkastanjer og bønnespirer , servert med jasminris.


#21

ingling sa for siden:

Så gøy å inspirere! Sant det var godt med kokosmelk i? :) Jeg skulle egentlig ha lagd det i dag, veldig kjekt å lage litt ekstra og ha til lunsj/kvelds etc.


#22

polarjenta sa for siden:

I dag hadde vi mammas hjemmelagede fiskekaker i hamburgerbrød.


#23

Turban Smukk sa for siden:

Denne hadde vi i dag. Ikke helt overbevist om jeg kommer til å lage den igjen. :sparke:


#24

Tinka sa for siden:

Vi hadde spaghettigryte.


#25

myr sa for siden:

I dag bærer det til søstersen på middag. Tror vi skal få båndspaghetti, stekte kalkunpølser, carbonarasaus og salat.


#26

M&amp;S sa for siden:

Sebiff med løk, sjysaus, raspa gulrøtter og poteter.


#27

Urie sa for siden:

Tortellini med ostesaus, cherrytomater og ruccola.


#28

Siw sa for siden:

Skal enten ha komper eller kjøttsuppe :)


#29

trøtt sa for siden:

Fersk suppe med elgkjøtt.


#30

Nelly sa for siden:

Jo det var toppers med kokosmelk, kommer til å ta i fra starten av neste gang :)

I dag blir det medisterkaker med tilbehør


#31

Jinx sa for siden:

I dag blir det nok pannekaker og tomatsuppe,tror jeg da...


#32

tinkadott sa for siden:

pepperbiff og bakt potet. Barna fikk bestemme selv; de skal ha nudler.


#33

Skilpadda sa for siden:

Nudler og kylling Panang (av ferdig krydderblanding og kokosmelk) med cashewnøtter og broccoli og gulrotstaver. Fikk lyst til å lage noe vi kunne spise med de nye spisepinnene våre.


#34

Elin sa for siden:

Hvordan lager du den pølserisotto' n du nevnte i forrige middagstråd... Tror kanskje det kan falle i smak hos min 4-åring som er kresen av dimensjoner for tiden, og jeg har snart gått tom for middags-idèer til henne....


#35

rine sa for siden:

Tror mannen driver og lager noe med greske kjøttboller.
:ligger på sofaen, syk og uten matlyst:


#36

Snø sa for siden:

Fullkornsspagetti og kjøttsaus.


#37

Turban Smukk sa for siden:

Pizza levert på døren. :sparke:


#38

Mandino sa for siden:

I dag hadde vi Indonesisk gryte (pasta, svinekjøtt, sjysaus, soyasaus, ananas, paprika og løk).


#39

Dixie Diner sa for siden:

Åh, det er noe av det beste jeg vet!
Vi hadde pasta med kjøttsaus. I morgen blir det rød kyllingcurry.


#40

Skilpadda sa for siden:

De hadde ikke Panang-miks på den butikken mannen handlet på, så jeg improviserte en saus som ble veldig god - jeg noterer så jeg husker det til siden. Jeg stekte masse kyllingstrimler og noen never cashewnøtter og en strimlet paprika jeg fant i masse varm olje, hadde i noen fedd hvitløk, et par skjeer peanøttsmør, en god del av en pose litt gammel "sprø løk" (sånn man har på varme pølser) som jeg fant i skapet, saften av en halv lime, en del karripulver og litegranne cayennepepper. Helte på en boks kokosmelk og lot det putre mens jeg kokte nudler og grønnsaker. Smakte til med noen teskjeer brunt sukker og noe soyasaus på slutten. Det ble veldig godt. :jupp:


#41

Mandino sa for siden:

Hot pølserisotto til 4 p.

1 løk
1 ss olje
450 g pølse (vi bruker go og mager middagspølse)
200 g sjampignon
4 dl hønsebuljong
1 boks hermetiske tomater
160 g naturris, tørr (20 mins koketid - vi bruker unkle Bens)
1 rød chili (kan droppes)
3 gulrøtter
1/4 sellerirot
2 fedd hvitløk
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss revet parmesan

Finhakk løk, hvitløk og chili. Skjær sjampignon, gulrøtter, selleri og pølse i terninger. Fres løk, hvitløk og sopp i en panne/kasserolle. Tilsett tomater, buljong, chili, ris, gulrot og sellerirot og la det koke i 20 min. Tilsett plse mot slutten av koketiden. Smak til med salt, pepper og parmesan.


#42

IOA sa for siden:

I dag hadde vi kyllingwok med nudler. Lillebror var på besøk, og fikk med seg restene hjem til studenthybelen til middag i morgen.


#43

Nelly sa for siden:

Hamburger blir det her i dag.


#44

Mandino sa for siden:

I dag skal vi ha stekt laks med pesto, potet, brokkoli og lett-rømme.


#45

Bomull sa for siden:

Jeg tenkte å lage kjøttboller med poteter og saus til - gresk oppskrift.


#46

ingling sa for siden:

Laks med spinatsaus og ris her - middagsrester tatt opp av frysen som jeg skal spise før yoga. :hjerter:


#47

Minty sa for siden:

I går - gryterett og salat i grove pitabrød. I dag - rester fra i går. :knegg:


#48

Hjertensfryd sa for siden:

I går tomatsuppe med grove rundstykker til.
I dag blir det lapskaus.


#49

Skilpadda sa for siden:

Hjemmelaget tomatsuppe med kyllingkjøttboller, fullkornsmakaroni, parmesan og hvitløksbaguetter.


#50

leliane sa for siden:

Svenske kjøttboller (ferdigkjøpt) i hjemmelaget brun saus med mandelpoteter, broccoli, gulrøtter og hjemmerørt tyttebærsyltetøy. Skikkelig IKEA-middag, med andre ord... :knegg:


#51

Lyppa sa for siden:

I går ble det mousakka med hvitløksbrød og salat.

I går blir det fiskekaker, mandelpotet, raspet gulrot og rømme:).


#52

Myrsnipa sa for siden:

øh....middag? Spiser bare det annen hver uke. Så. Ikke denne uka.


#53

GydaG sa for siden:

Bakt potet med marinerte biffstrimler, bacon, sopp, bakt løk og hjemmelaget hvitløkssmør til. sulten


#54

Salt sa for siden:

Røkt kolje med eggesmør og rotgrønnsaksrøsti.


#55

ingling sa for siden:

Note to self: ikke lese middagstråden når en er litt for sulten... :løper og varmer den litt for lille middagsresten sin:


#56

Snø sa for siden:

Idag har vi spist plukkfisk av torsk med grispoteter (mandel-) og gulrot til.


#57

Fintdethei! sa for siden:

karbonadedeig med tacokrydder, pitabrød, agurk, tomat, paprika, mais, rødløk, rømme, ost. Favoritten til mellomstemann!


#58

Chablis sa for siden:

Pannekaker bestilte minitrollet. 1år siden sist tror jeg.


#59

Tuttan sa for siden:

I dag hadde vi ball (komle som nokon kallar det), med rabbe, potet, bacon og mør. Namnam..


#60

Neados sa for siden:

Potetpannekaker, bacon, vitløksbrød og sallat. Pølser og lompe. Litt av hvert ja...


#61

venla sa for siden:

Julepølse (kokt) med woket potet, sellerirot og gulrot.


#62

Turban Smukk sa for siden:

Jeg lagde spaghetti med hvitløk, chili og persille, som jeg av og til gjør når alle andre planer slår feil. Oppskrift her.

Jeg lagde til to personer, men brukte samme mengde olje, hvitløk, chili og bladpersille som i oppskriften, såpass må det være. Neste gang skal jeg muligens skeie ut og ha i små perletomater og muligens litt ruccola også.


#63

M&amp;S sa for siden:

I kveld blir det gratinert nachos med salsa, rømme og guacamole til.


#64

Neados sa for siden:

Bakt potet med vitløkssmør, hamburgerrygg og diverse grønnsaker. Snuppa har ønsket seg tomatsuppe med makaroni og minikjøttboller så da får hun det.


#65

IOA sa for siden:

I dag jobber mannen sent, så Snuppa og jeg skal spise medisterkakerester fra fryseren, med poteter, brokkoli og brun saus.


#66

Snø sa for siden:

Taco. "Deigen" er akkurat ferdig:)


#67

ingling sa for siden:

Deig? Lager du tacoene selv?

Vi skal også ha taco, av kyllingkjøttdeig. Krydrer selv i stedet for å bruke pulver, og så masse godt grønt til (note to self: kjøp avokado!)


#68

Dixie Diner sa for siden:

Har veldig, veldig, veeeldig lyst på nachos eller taco i dag. Jeg har 3 modne avokadoer som må brukes ganske kjapt, tenkte å lage guacamole til. Mmm.


#69

Claire sa for siden:

venter på inspirasjon

IKKE taco. :niks:


#70

Mandino sa for siden:

Vi hadde skinkegrateng med grove rundstykker til.


#71

Michelle sa for siden:

I dag ble det fullkorn pasta med tunfisk i tomatsaus og salat til.


#72

Dixie Diner sa for siden:

Oppskrift? Høres godt ut.
I morgen tror jeg det blir hjemmelaget pizza, så kan jeg lage det fantastiske hvitløksbrødet på søndag.


#73

venla sa for siden:

Lasagne med squash og mozzarella.


#74

Turban Smukk sa for siden:

Fajitasfredag. Mims fajitas: fyll av strimlet svinekjøtt, ostesaus, hjemmelaget pico de gallo/salsa, min egen guacamole, litt oppskårne grønnsaker, rømme - og en iskald Corona til mor. :)


#75

Millen sa for siden:

Koteletter, ris og stekt løk, kantarell, champignong og squash med champignong/kantarell saus til oss voksne.
Lille fikk ris, litt medisterpølse og medisterkake med rå gulrøtter.


#76

goldnugget sa for siden:

Hjemmelaget pizza - italian style. Det har vi nesten alltid på fredag. Nam!


#77

Salt sa for siden:

Karibisk kylling med avokado, stekt banan, nektarin og søtpotetmos (mosen = :grøsser:)


#78

Mandino sa for siden:

Skinkegrateng (4 pors)

400 g kokt skinke
2 dl makaroni (vi bruker fullkorns)
1/2 purreløk
3 ss margarin/smør
3 ss hvetemel
4 dl melk
1 kjøttbuljongterning
1 egg
1 dl revet ost

Skjær purreløk i ringer og skinke i passe biter. Kok makaroni. Lag hvitsaus av smør, mel og melk og ha buljongterningen oppi til den er løst opp. Ha i egget, purren, skinken og halvparten av osten. Bland makaronien oppi og ha alt over i smurt, ildfast form. Stekes på 225 g i ca 30 min.



#80

Tuttan sa for siden:

vi hadde oste snitzel, ris, kremet kylling saus og brokkoliblanding.


#81

Optimist sa for siden:

Pizzasnurrer. Jentene elsker det, så det spiser vi nesten hver fredag.


#82

Nin sa for siden:

:mumle:

Men det blir i alle fall racklett i morgen.


#83

Fintdethei! sa for siden:

Hvilket fyll bruker du?


#84

Sitron sa for siden:

Har akkurat satt en kylling i ovnen, med grønnsaker oppi. Så skal den stå der en times tid, halvannen. Cous cous til. :nam:


#85

Snø sa for siden:

Risengrynsgrøt tidligere idag og akkurat ferdig med take away pizza nå.


#86

ingling sa for siden:

Deilig rett med kylling og grønnsaker i kokosmelksaus. Flinke mannen!


#87

IOA sa for siden:

Vi hatt Kasias tacolodd for første gang - stor suksess!


#88

Millen sa for siden:

Vi har hatt pinnekjøtt med tilbehør idag.


#89

gnuri sa for siden:

Vi har hatt fondue i dag. Salat til, og masse grønnsaker for å steke også :nam:


#90

Juste sa for siden:

Spaghetti med hjemmelaget tomatsaus og kjøttboller til tidlig middag. Nå i koma etter fortæring av andebryst, wokede grønnsaker og nudler.


#91

M&amp;S sa for siden:

mannens hjemmelagde pizza i dag :sikle:



#93

Fibi sa for siden:

Komler og pinnekjøtt. :lykkelig:


#94

rine sa for siden:

Kyllingfilèt, poteter og grønnsaker + kyllingsaus. (Fra Toro. :D)


#95

Turban Smukk sa for siden:

Helstekt kylling med sitron, hvitløk og friske urter, ovnsbakte rosmarinpoteter, enkel grønn salat ved siden av.


#96

Pegasus sa for siden:

Moussaka, og salat med rømmedressing. Nam.


#97

Dixie Diner sa for siden:

:mumle:

Jeg skal straks kjøre til brodern og spise middag der, aner ikke hva jeg får men det er sikkert noe godt.


#98

Smurfine79 sa for siden:

i dag ble det grandiosa full pakke


#99

Millen sa for siden:

Hjemmelaget fiskegrateng med poteter, revne gulrøtter og ruccola.


#100

venla sa for siden:

Gubben lager biff, ovnsstekte poteter og peppersaus nå. sulten


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.